Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2007, 09:39 PM   #51
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Ceca music studio

Malo sam razmisljao o celoj prici ..... i mogu vam reci da me je obradovala.
Ako neko ko nema veze sa muzikom (niti sta svira, ni komponuje, drugi joj pisu 'licne' tekstove... koje ona kao nesto pevusi.....) ulaze veeliku lovu u studio, to znaci da se bavimo isplativim poslom. Nije mala stvar puci par 100k e...
Do sad su takve studije imali ili u sklopu velikih medijskih kuca (Pink, RTS, svojevremeno) ili teski zaljubljenici u zvuk (Barba)... Sad neko umesto da otvori lanac mesara, ili pumpu na novom Auto-putu 2030. ulaze u studio

Jos nesto..... znajuci da je upravo doticna gospodja veoma zasluzna za nestanak piraterije sa ulica, mogu se ocekivati i razna talasanja i pritisci raznih vrsta na konkurenciju
Old 02-10-2007, 10:24 PM   #52
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

zeljko je odjebao pa nema gde da snima..
lesha is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2007, 10:29 PM   #53
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Kako nema, pun Rumski junaka
Old 02-10-2007, 11:26 PM   #54
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
xtra ,naslusao se ja u kraju josh ludjih stvari vezanih za istu ,a posle kao cupi ih naterala da idu na koncert ili pricha kao bice dobrih riba
Razumem i to da ste pod uticajem zapada postali gadljivi na sise ,guze u tangama itd ali mi nije jasno da su odjednom svi postali gadljivi na kesh i dobra studija
Ne znam za?to toliko neumorno implicira? stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je va?an prikriveni san svakog mu?karca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daje? toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu re?ila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih oti?ao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se do?lo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2007, 11:42 PM   #55
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Ne znam zašto toliko neumorno impliciraš stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je važan prikriveni san svakog muškarca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daješ toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu rešila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih otišao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se došlo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.
Ne moras da platis duplo, plati kao i svi ostali, u redu je.

dvuckovic is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 12:31 AM   #56
cAAc
Banned

Quote:
Ne znam za?to toliko neumorno implicira? stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je va?an prikriveni san svakog mu?karca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daje? toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu re?ila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih oti?ao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se do?lo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.
Pa mogao si lepo sve da kvotujes pa bi imalo smisla,a ta ista 'pevaljka' peva o istim stvarima kao i tvoja pevacica samo sto je drugacija muzicka pozadina ,isto tako festivalske pesme koje su na ovom forumu manje vishe popularne se bave istim temama kao 'turbofolkerske' pesme (ne slusam ni jedno ni drugo ni trece i meni je sve to isto ali ne zelim da kazem da je sve to sranje jer drugi to vole ,a i meni nista od toga ne smeta ,jednostavno me ne interesuje).
Da je to zena jednog od opasnijih ljudi koji su ziveli na ovim prostorima je svima jasno ,a sto se tiche sudelovanja u radu istog hehe
Nemoj da zidas svoj studio,da jedes itd jer smo svi culi koji ljudi stoje iza mnogih proizvoda i manje vishe se zna kako se stekao taj novac(znaci popnemo se na drvo i meditiramo)
Koliko je tih para ostalo pitanje je jer joj je pokojni muz pored kesha ostavio i gomilu 'prijatelja' ,a i politicari ko politicari bi malo sumnjivog kesha da popune rupe u budzetu (daleko od toga da je ostala sirotica),a i isti su zasluzni za moju 'ljubav' prema njoj tako sto su za vreme chuvene policijske akcije i vanrednog stanja zabranili njene pesme,pa da je najveci gangester u istoriji ovog naroda to jednostavno nije normalno (i najstrasnije od svega je to sto se vecina vas smejala tome)
Naravno daleko od toga i da je zlato ali nije ni prva ni poslednja osoba koja je na taj nacin stekla nesto .Razumem da neces da radis kod nje i to je ok ali tesko ces da nastupas na bilo kom mestu ,a da to mesto drzi postenjacina (Balkan ,Srbija ali mi je drago sto se opiresh i bunish i sto zelis normalnije okruzenje oko sebe)
Verovatno bi na forumy bila ista pricha da je takav studio otvorila Seka Aleksic:o
I najbitnija stvar ,tj. ono sto vas najvishe nervira kod nje je to sto ta 'pevaljka' za jednu 'tezgu' uzme 100ljada (koliko joj je tezgi potrebno za studio?)
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 12:49 AM   #57
iatros
Member

Quote:

Ima u ovome mnogo smisla!
iatros is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 12:59 AM   #58
cAAc
Banned

http://www.youtube.com/watch?v=ApC8lwE4xrQ

ljubav je chudo

Last edited by cAAc; 03-10-2007 at 01:05 AM.
Old 03-10-2007, 09:36 AM   #59
Max
Pro Member

Probaj ovde

http://www.yumidi.com/

Drugara za tebe koliko hoces

Pozdrav

Max is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 09:43 AM   #60
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Probaj ovde

http://www.yumidi.com/

Drugara za tebe koliko hoces

Pozdrav
Izgleda super ali sam sad okupiran svojim turbofolk projektom ,u stvari vishe je starogradski fazon
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules