|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa ja sam u svom prvom postu lepo rekao da naravno zelim Auratone ali ih je skoro nemoguce naci u dobrom stanju. Nije problem u starim navikama... Dobre stvari radjene pre 15 ,20,ili vise godina na tim i slicnim imitacijama krdzavih tranzistora i dan danas zvuce dobro na tim istim hi end 5.1 itd sistemima kao to su zvucale dobro i onda na mnoogo manje naprednim tehnologijama i nije slucajno sto i danas u najskupljim studijima imas obavezno par zvucnika poput matorih Auratona. Takodje, radio sam na njima i znam sta dobijam iz njih kao sto kad bi neko danas izbacio bolje zvucnike koji rade isti posao kao moji NS10,ja bih i dalje ganjao svoje ne zato sto ne pratim trendove ili zato sto mislim da je staro bolje,vec zato sto poznajem svoj monitoring. Dvd 5.1 i sl sisteme necu ni komentarisati.Licno mislim da je zvuk krdzavih tranzistira od pre 15,20 godina mnogo manje nakazan od njihovog,sto mi ponovo dokazuje da je lo fi sistem i te kako neophodan ako si ozbiljan u nameri da uradis dobar mix. Prenecu cigama sa najlon pijace tvoj predlog,al se bojim da kad shvate da su referentni,da ce da podignu cene ![]() Pozz |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avantone CV-12 | gorjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 28-06-2010 03:39 PM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
Auratone -> Avantone | puRe | Monitoring | 39 | 22-07-2006 11:14 AM |
Misljenje - Sampler ? | Color | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 30-09-2005 09:52 PM |