Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-09-2007, 04:09 AM   #23
oliver10
Banned

Default Re: Dobijanje trece dimenzije mixa-Dubine?!

KVU i OGGY razumem ja da je svaka postavka drugacija i zahvaljujem od srca svakome ko je uopste procitao moj post i odgovorio mi na bilo koji nacin.To sam malopre i naglasio.Najmanje sto zelim je da ispadnem ne zahvalan(to je inace ljudska osobina koju najvise mrzim).
I znam da mi ljudi ne prodaju maglu i da je odgovor na moje pitanje kompleksno i tesko objasnjivo ali zato valjda i postoji ovaj forum,da ljudi razmenjuju misljenja.
Zamolio sam da mi neko postavi primer zato sto sam nedavno odgledao Charles Dye - Mix It Like A Record i Internal Mixing Tutorial i oba tutoriala daju primere i na taj nacim sam dosta naucio i stvari se lakse razumeju i svare.
Zao mi je ako ste me shvatili zlonamerno.
Izuzetno cenim mislenje ljudi sa Rumskog sto me je logicno i dovelo do toga da postavim ovaj post.
Ako je ono sto sam zamolio previse ili niko ne zeli da mi izadje u susret to je ok i vase pravo.
P.S.
U svakom slucaju zao mi je sto moram da kazem da pocetnik slusajuci neki snimak i pokusavajuci da dodje sam od sebe do istog rezultata s obzirom da postoji zilion pluginova i kombinacija istih,je ekvivalent pronalazenju igle u plastu sena a u slucaju da dobro poznaje kako i zasta sluzi koji plugin sanse su malo vece-recimo pronalazenje tek ispadnute srebrne narukvice u Adu ispred tvojih nogu(ja je nisam nasao).
Salu na stranu HVALA jos jednom!

Last edited by oliver10; 19-09-2007 at 04:33 AM.
oliver10 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules