|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Deki
Ma OK je mp3...i ja sam sam ranije imao po deset diskova u kolima a sada sam sve sutnuo na dva diska...poenta je da taj mp3 mora da se kupi kao i bilo sta drugo,a to da li je nesto nekome prakticno vise ili manje neka odluci,tj. da li ce nositi na plazu deset diskova KOJE JE KUPIO (sa boljim zvukom) ili jedan mp3 disk (losiji zvuk) KOJI JE KUPIO ili narezao od grebovanih diskova KOJE JE opet KUPIO...Jbga |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je prvi "thread" gde postujem - posle duze pauze, zbog toga izvinjavam prvo ovde, trudicu se da nadalje budem azurniji...
![]() Neko je u prethodnim postovima pomenuo moj "realan stav" povodom piraterije... Da se ne lazemo, ne mogu da budem odusevljen sto je ta ploca ( ne volim da koristim izraze kao sto su "materijal", "projekat", "album" i slicne... zbog toga kazem "ploca", iako je medij CD, a ne vinil - prim.aut.) dostupna "za dz"... Taj problem je, nazalost, NERESIV ![]() Jednostavno, ne vredi voditi unapred izgubljene bitke...a i rasprava o tome bi se otegla i dovela nas u prilicno bezizlaznu realnost... Drago mi je sto se, bar, neko potrudio da ne "stedi" na "bit-rate"-u.(sto se moje ploce tice) |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pesme (Shady) | puRe | Promocija radova | 18 | 06-12-2017 03:25 PM |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |