|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
jesi stavio baterije unutra? PS kakav je ovo RUSKI small stone?? I ja sam ga imao pre, ali nije bio ovakav!?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Jeste ruski - taj je kao mega sweet sounding -sta god, a nalozio sam se zato sto hocu da sviram equinoxe od Jarre-a - verovatno ce imati i neku drugu namenu u buducnosti
![]() Uglavnom, stavio sam bateriju od 9V i svetli mi lampica - prvih nekoliko minuta je imao neki zvuk (recimo na 40% u odnosu na to koliko sam sve odvrnuo), a sad se jedva cuje bilo sta. Kad iskljucim pedalu, cuje se normalan signal iz klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Fischek,kada ti proradi provozaj ga malo da ga cujemo sa Eminent E310U semplovima iz Nostalgije ili Virtual String Machine-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
sad sam ga odn'o kod lokalnog TV servisera - morao sam da ga ubedjujem 15 minuta da mu se isplati da zaradi pare - cudni su nasi ljudi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
...fischek, to te je sigurno onaj klinac sa Jarre-tovog foruma sto je opterecen njime upalio za Sovtek-a...
![]() p.s. primas li ti private messages... ![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih voleo da imam Eventide Clockworks phaser
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hehe a ja bi Clockworks flanger. radi u pe em.. slican onom dubokom zvuku rack MXR-a (jarre/duran duran itd). sa phaserima sam miran zasad, makar me privlaci ovaj novi od TC-a. al ima pametnijih stvari da se trose pare..
![]() btw, i ja sam kupio vintage small stone (orange letters) iz 76, i dosao mi je sa slicnim problemom, cuje se al jedva. nije to neki kvar , svaki serviser za gitare i pedale bit to trebao znat popravit. pogotovo small stone ima, koliko sam shvatio, par klasicnih rjesenja sto zna crknit..i to se zamjeni. ![]() e sad treba nac vremena i otic do tipa za taku malu stvar.. ja to nisam napravio evo ima godina dana.. barem sam nedavno dao popraviti 303 (uspjesno), isto nakon vise od godine da mi je stajao neispravan.. ![]() Last edited by clusterchord; 15-09-2007 at 02:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
jeste, provalio si me - Radek mi je rekao za Sovteka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sh2 + small stone demo | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 21-02-2009 06:44 PM |
Stig'o ?leper! | Igor | Tutorijali | 4 | 15-09-2008 10:40 PM |
Stig'o Roland D50 ;) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 22-10-2007 04:24 PM |