|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ej, Rumovci, ovaj title samo je mamac da bacite oko na jedan zanimljiv blog. Verujem da ga je većina vas već otkrila, što ne znači da bi trebalo prećutati kako je "ideološko" očuvanje integriteta ovoga sajta, ipak, vodilja svima, naročito onima kojima se prst nudi nadomak (zabranjene) ruke.
Elem, link koji sledi je putanja do zanimljive kompilacije stotinu i tri priručnika iz okeana muzičke produkcije. Mada će ovi talasi mnogima poslužiti samo kao još jedan predložak za brčkanje u plićaku, ipak, pazite. Danas je lako uDAWiti se! http://*******************.html
vidju bre Last edited by lesha; 15-09-2008 at 05:32 PM. Reason: pravilnik o pirateriji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
pa dobro, majku mu, cemu sluze pravilnici na forumu ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dobro, izvinjavam se
![]() Objasni mi kako i gde da ovaj kontigent korisnih tutorijala okačim na net. Nikada to nisam ranije radio, pa mi je potrebna pomoć. Da znam, sigurno sebe ne bih dovodio u ovu glupu situaciju. Na posletku, Internet je mesto gde čoveka ne mo?e? pogledati u oči. Nemoguće mi je da doka?em kako mi ?irenje piraterije nije bila krajnja namera. Help, please!!!
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
prvo, materijal koji ima copyright ne smes objavljivati na ovom forumu.
znaci, samo besplatni tutorijali dolaze u obzir. naravno, niko ne moze drugima da zabrani da ti se jave na pm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ok.
Izvinjavam se, i obećavam, neće se ponoviti!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stig'o Roland D50 ;) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 22-10-2007 04:24 PM |
stig'o small stone - neispravan | fischek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 15-09-2007 04:37 PM |