|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
evo posto sam "prozvan" da napisem nesto , eto boggy me pre par dana upitao jel sam cuo za ovakav monitoring , rekox da mi je poznato od ranije i sl. , iskontaktirao sam moritz-a preko foruma covek mi ostavio broj mobilnog culi smo se i sve sto me je zanimalo covek mi je detaljno objasnio sta i kako , posto sam se igrom slucaja namerio da ovogo vikenda odem do ns-a (hvala boggy na prevozu) pa se dogovorio sa covekom da svrnem i poslusam , eto ekipica krenula za ns kad smo dosli i zaseo ispred njih , prva reakcija je bila veoma iznenadjujuca pokusavao sam da nadjem "nekakvu manu" i upotrebu (posto me je boggy vece pre toga pitao kakav tip monitoringa i dejstvovanje moje muzike je dominatno u mom slucaju je to "diskoteka" tj klub) sa obicnim HI-FI pojacalom yamaha A100 , veoma zadovoljni rezultati iako im je "sweet spot" uzak sto se u moritozov prostoriji ispostavilo kao netacno tj dosta je siri na prvo slusanje pogotovu kad sedite sa strane ili malo od centra ne gubite frekvencijsku sliku niti stereo sliku , posto smo menjali muziku i menjali mesta (kejkz i ja) mislim da su nam slicna misljenja , uglavnom elektronika sto starija i novija i nesto funk-a , svoju snagu sa hi fi pojacalom su pokazali sa pesmom it's no good od depeche moda koji ima nabijenost i prenatrpanost u basevima i dosta je perkusivna produkcija tj u mom nekom izrazu tvrda , posle cigarete 2 dok je moritz prikljucivao boggyjevog kanarinca , ja sam cutao i neko sumiranje utiska , kad je domacin spojio monitore , pustio je ruff snimak gudackog kvarteta ja mislim (izvini ako gresim) sa prirodnom reverbacijom , kejkz i ja
![]() mislim da ce svako ko poslusati ove monitore sto na hi fi sto na boggyevom pojacalu cuti nesto izuzetno dobro sto vredi imati u kucnom studiju a bogami i u pravom studiju , iako sam u prvom testu "cuo" A100 i sa njima su davali vrlo dobre rezultate i ako se culo da monitori mogu mnogo vise da pruze sto se pokazalo tacnim kad je nakacen kanarinac ... ko god da uzima prvi par monitora ili drugo/trece / cetvrto slusanje sa ovim nikako nece pogresiti a da da napomenem da sam se naslusao raznoraznih aktivnih budget monitora i nekoliko ozbiljnih monitora , i ne mogu da se svrstaju u neku kategoriju , vec je nesto svojstveno njima a da zaboravix ono za mene najbitnije kad slusam neke monitore koje me interesuju uvek imam neku misao e mogao je ovako onako e fali mi bas jer znam da mi fali trt mrt , sa vifa picolino to nisam imao samo sam sedeo i udubio se u muziku , nisam imao problem e fali mi tu nesto dal bas visoki dal niski dal srednji , vec sam usao u muziku i zaboravio na ostale "probleme" , mogao bi da ih slusam i radim sa njima satima i satima a da mi se usi ne zacrvene ili imam urezan nakovanj na temelju glave , toliko !
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 09-09-2007 at 01:11 PM. Reason: nema vise edita obecavam |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vifa PicoLino DIY pasivni monitori | Moritz | Monitoring | 45 | 17-09-2006 10:07 AM |