|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
PSP - sve
Waves - sve URS - sve (S mi je odlican pored Fulltec-a) SSL Strip... URS Strip ponekad nesto od Voxenga... i to bi bilo u 99% slucajeva to Reverb - kako kad... nijedan mi nije za sve, al' sam skoro svakom uspeo da nadjem namenu pa ih kombinujem shodno tome kakav tip pJesma trazi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bossov Blues Driver, Vox V847 wah... Ako sa tim ne zvuči dobro - neće ni sa jednim drugim.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
waves...vise manje...nekaj kombiniral s db compresorom al mi ne radi kak spada...eq waves...mada mi ne lezi bas nekako...uglavnom saram po vstima dok ne nadem ono kaj mi pase..tolko od mene
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Najvise obozavam da koristim Ohm Predatohm za kompresiju i eq
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje trzalice i zice koristite? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 31 | 05-10-2008 10:44 AM |
koje semplove/vsti akusticnog bubnja koristite? | allegrosteva | Audio Software | 7 | 07-12-2007 03:31 PM |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |
Koje pluginove najcesce koristite? | FrankoPanko | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 02-12-2005 02:34 PM |