|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
Moderator
|
Quote:
Sad sam prodao M3 i ATC SCM 50A i kupio SCM 150 ASL za main room i Klein&Hummel O300 za mali room.Razlika je izmedu Dynaudio i ATC je neverovatna i kvaliteta moje produkcije , mixova i masteringa se totalno promenila. Puno više vremena potrošim na izboru soundova i mnogo manje na mixu. Mislim da je to naj muzikalniji i precizniji speaker koji sam imao priliku slušati. Toplo preporucujem..... Klein&Hummel O300 su mi kao mali ATCji , nisu toliko precizni kao ATC SCM50 ali su puo manji i mogu ih nosit naokolo ako radim u drugom studiu. Mogu mirno rechi da su mi to najbolji nearfield monitori koje sam do sad cuo. Feedback od mojih frendova je isto neverovatan , tako da mislim da ce njih nekoliko isto kupit O300. Interesantno je da se dvojica bave elektronikom, jedan rock&rollom i jedan klasikom i svima njima su se digle uši kad su došli sa svojim referenchnim cdjima u studio i slušali. Toplo preporucujem......
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|