|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Posedjujem TANNOY REVEAL ACTIVE, TANNOY ELIPSE 10 IDP, TS212 IDP
i YAMAHA NS-10. Hocu da uzmem jos jedan par, ne znam odakle da pocnem niti imam predstavu koje i sta, moze li nekoliko predloga skroz od 0. Radim iskljucivo na TANNOY od kako sam poceo da se bavim sa ovime profesionalno i to je jedino sto sam koristio pored NS-10. Slusao sam i radio sam na razne al sve mi se mota u glavi. Neke sugestije? Po mogucnosti NearField. Hvala unapred
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
obichno kada ljudi imaju takvu neku opremu, znaju shta sledece pazariti.. mislim da je najbolje sa sobom prvo da se dogovorish shta da uzmesh.. ili ako ti bash ne ide, reci kakvom se muzikom bavish, pa cemo mi probati da ti pomognemo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
A od kad se profesionalno bavis muzikom pa si stigao da nakupujes tolike monitore i jos ti fali?
kojom muzikom se bavis? zasto ne kupujes nesto osim monitora od studijske opreme,vidis da imas 3 para monitora koja i ne koristis? zasto ne koristis TANNOY ELIPSE 10 IDP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
A sta da kupim od studijske opreme jos kad imam sve?
6 Mics, 14 Keyboards, Sounds Workshop 48 kanala Konzolu, Pro Tools, VSTi i VSTfx, 9 Hard Procesora od kojih jedan Manley, 1 UAD i 1 L-480, 3 para Monitors, 96 I/O, 896 HD, Rosetta 800, Vocal Booth, Tretirana Akustika, SubWoofer... Imam i kristalnu pepeljaru pored sebe al puna je uvjek... Najvise mi fale monitori, da imam vise za reference, zaglavio sam na taj TANNOY i dojadi mi vise. Kontam i ne znam sta da skontam. Slusam ih svaki dan od 99 godine mozda sve te iste. Kasnije sada sam uzeo Ellipse al to isto ko i ostalo sranje. U generalu za ljude radim svakaku muziku: Arapsku, Tursku, Jugoslovensku, Albansku, Bugarsku, Indisku. A moje stvari sto radim i neke vece projekte je vise: Industrial, Gothic, Ghoa, Psy Trance, New Age i Ambient... Imam dosta Clienta Amerikanaca gde dosta radim i: Rock, Punk, Metal. HipHop, RAP, R&B NIKAD!
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih obratio paznju na ADAM S3.
Probaj da ih cujes (ako vec nisi)... Mene su te kutije izule iz cipela na prvo slusanje.
![]() |
#7 |
Member
|
![]() Ma jok to, hebes tu muziku, ne bi je slusao i kad bi bila zadnja. I da, cuo sam o njima al nisam ih slusao, dobra ideja, moracu malo pogledati to.
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() Nedime, ti opet sa provokativnim stavovima koji cete i pored nase dobre volje, da iako trajno banovan , ipak prisustvujes i ucestvujes aktivno na rumskom, pokusavas, mozda namjerno ili nenamjerno, da isprovociras druge, sto ti nikako ne valja...
Tribalu, nema potrebe, da i pored izazvane provokacije, vracas po istim "arshinima" . Nema potrebe da toliko nipodastavate tudja misljenja. Ok ne svidja vam se ovo ili ono, ali ne mozete pisati da vam je nesto iz razloga ne svidjanja ili svidjanja apriori sranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Klein&Hummel O300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako ima? lovu: ATC SCM 50/100/150 ASL
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Nije mi namera bila da ulazim u neku raspravu. Kada budem osetio potrebu da nekoga prozivam ili provociram tada cu prestati da posecujem Rumski. Ovde dolazim da bih nesto naucio i fino zabavio.
Jbg, sad smo ti napravili posao ali sta ces. ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio pomoc... | WeezyPD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 16-05-2009 10:52 PM |
sta za studio? | gricko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 23-08-2006 11:57 PM |
Recenzija: Alesis M1 active MKII - biamplified monitors | kVu | Recenzije | 46 | 16-04-2006 12:27 PM |