Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-08-2007, 11:11 AM   #12
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Logic 5 za PC

Ja radim u Steinbergu podjednako dobro kao i u Logicu i Pro Toolsu i toliko sam puta hteo da predjem da radim na necemu drugom, ali jednostavno je Logic 5 prevazidjen i nikako ne odgovara mojim potrebama, Pro Tools isto tako, bar sto se tice MIDI programinga|!

vec ima dovoljno stvari koje me sputavaju i oduzimaju enefgiju i vreme dok radim u samom Steinbergu, bagovi i razne gluposti tipa sad radi, sad ne radi i zaista mi ne treba jos ta muka da ne mogu da frizujem instrument, da ne znam koji ima dovoljno izlaza a koji nema ili recimo da treba da se drndam oko midi kanala, ili ne daj Boze snimanja audio koje je u Logicu 5 grozno reseno, dok je Pro Tools tu najbolji!

Ne znam koji je razlog da Steinberg okarakterisete kao los, ali definitivno je stvar navike u kom cete programu raditi najbrze, a sto se tice kompatibilnosti i korisnih alata i funkcija, Steinberg je svetlosnu godinu ispred oba ova programa, svi instrumenti rade, svi plagovi, sto se mene tice midi resen odlicno, e sad zvuk...
To je neka druga pesma...
kravadinka is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules