|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Kada u Nuendu ukljucim neki kanal na Solo, CPU mi se zakuca i prekine zvuk.. masina je ... veeeoma jaka, i u play modu nije ni 40% zauzeta.. desavalo mi se i ranije al se ne secam kako se resavalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni se desavalo da kada duze radim u Nuendu 3 i kada ga malo vise maltretiram, jednostavno mi se izgubi zvuk, pa moram da ga gasim i za svaki slucaj restartujem masinu, posle je sve ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
meni se ovo zna desavat kad stavim waves c4 na kanal koji nije soliran...
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
verovatno je u pitanju denormalizacija, i kod vecine plagova koji imaju taj problem se ne moze izbeci, pokusaj sa ovim dll-om:
http://www.digitalfishphones.com/mai...em=2&subItem=6 mislio sam da je ovaj problem vec postao deo proslosti, ali izgleda opet ume da napadne i nervira ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
verovatno je problem "legalna verzija" Nuenda...
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ilegalne verzije imam vec godinama i jako retko mi se desavao ovaj problem, mozda jednom pre ovog. Inace sam skoro smixao album sa 50+ kanala bez ovih situacija, sa istim paketom pluginova, koje i inace uvek koristim.. cudim se cudim..
resetovanje ne pomaze, provericemo ovaj kejskov plugin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ne mora biti tako. Često je slučaj da ljudi koji imaju legalni software, koriste krekirani jer bolje radi, jer ne mora stalno u regystriju provjeravati dongle key, sto u nekoj mjeri usporava i koči rad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
evo problem je evoluirao - sada se radi o nenormalnoj potrosnji CPU-a. Naime, na quad core masini, jedan obicni equim 2ch sa 5-6 popaljenih tacaka pojede 60% CPU snage???? Ili BFD dobrih 30%??? Ovo definitivno nije normalno, i vise nije u pitanju samo solo mod, vec i kad je program van solo moda.. pritom CPU metar koji imam na tastaturi ne prijavljuje ni 10% zauzeca CPUa, sto je ocekivano ponasanje jer su ovo projekti prenesni sa A64 procesora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mnogo nervira. Jednom sam to resio tako sto sam resetovao sve kanale (plagove) i saveas, mada to nije resenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ej meni se to nedavno de?avalo u jednoj pesmi... I nisam re?io dodu?e, jer su rutovanja komplikovana i digao sam ruke privremeno jer sam se morao baviti nekim drugim stvarima. Znači isto, kad pritisnem solo, cpu potro?nja raste dok ne dogura skoro do 100, i kada ide deo pesme u kom fali neki od instrumenata, na primer bubanj, isto se de?ava. Nije ti do kompa ja mislim, jer ja imam A64 pa se opet isto de?ava. Ja sumnjam na ursove, i na vejvse ssl, ali mozhda nisu ni oni. Ono shto jeste karakteristichno kod ove pesme je da ima kanale koji idu na grupe a onda te grupe idu opet na trecje grupe, i nije samo audio ima i VST instrumenata, mogucje i da grupe imaju veze sa tim. Jel ima? ne?to nalik tome u aran?manu?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle ide ljudska glupost ??? | mikac | Razno | 85 | 25-10-2009 07:29 PM |
koja glupost!!!! LAP i domaća slova | bassystem | Audio Software | 11 | 11-12-2008 11:28 PM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
Koja mixeta???? | jammer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-03-2007 05:42 PM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |