![]() |
Ej, koja ovo beshe glupost?
Kada u Nuendu ukljucim neki kanal na Solo, CPU mi se zakuca i prekine zvuk.. masina je ... veeeoma jaka, i u play modu nije ni 40% zauzeta.. desavalo mi se i ranije al se ne secam kako se resavalo...
|
Re: Ej, koja ovo beshe glupost?
Meni se desavalo da kada duze radim u Nuendu 3 i kada ga malo vise maltretiram, jednostavno mi se izgubi zvuk, pa moram da ga gasim i za svaki slucaj restartujem masinu, posle je sve ok.
|
Quote:
|
verovatno je u pitanju denormalizacija, i kod vecine plagova koji imaju taj problem se ne moze izbeci, pokusaj sa ovim dll-om:
http://www.digitalfishphones.com/mai...em=2&subItem=6 mislio sam da je ovaj problem vec postao deo proslosti, ali izgleda opet ume da napadne i nervira :( |
verovatno je problem "legalna verzija" Nuenda...
|
ilegalne verzije imam vec godinama i jako retko mi se desavao ovaj problem, mozda jednom pre ovog. Inace sam skoro smixao album sa 50+ kanala bez ovih situacija, sa istim paketom pluginova, koje i inace uvek koristim.. cudim se cudim..
resetovanje ne pomaze, provericemo ovaj kejskov plugin |
Quote:
|
evo problem je evoluirao - sada se radi o nenormalnoj potrosnji CPU-a. Naime, na quad core masini, jedan obicni equim 2ch sa 5-6 popaljenih tacaka pojede 60% CPU snage???? Ili BFD dobrih 30%??? Ovo definitivno nije normalno, i vise nije u pitanju samo solo mod, vec i kad je program van solo moda.. pritom CPU metar koji imam na tastaturi ne prijavljuje ni 10% zauzeca CPUa, sto je ocekivano ponasanje jer su ovo projekti prenesni sa A64 procesora...
|
Quote:
Mnogo nervira. Jednom sam to resio tako sto sam resetovao sve kanale (plagove) i saveas, mada to nije resenje :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:26 PM. |