|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj da se nada? da će ti jedna ulazna lampa u bilo čemu učiniti zvuk "toplijim" ili bilo ?ta nalik tome. Takođe bilo bi bezveze da ode? negde i plati? Voodoo besne pare kad se sećam da ga je čovek poku?avao u po znatno manjoj ceni neuspe?no prodati u oglasima. To je dobra sprava da se razumemo - za u pojačalo tj power amp pa ?iva svirka ili ozvuči?.
Da hoće? da bude? 100% legalan, najbudget varijanta a da ima? jako dobar rezultat bi bila da u kompjuter lepo uđe?, znači DI box + preamp, i onda kupi? Revalver II. Ako bi hteo hardware, VEROVATNO ti je POD XT najbolja varijanta, ili da uzme? Line 6 Toneport pa zavisno od potreba dokupi? pro?irenja. Za ba? ba? budget varijantu a da je hardware, pogledaj Behringer Vamp2 koji iako na njemu pi?e ta u?asna reč na "B" nije uop?te lo? u odnosu na ostale sim-ove, ne?to me recimo Digitech-ove sprave nisu dojmile u odnosu na njega. Line6 ima ne?to bolje simulacije, naročisto distorzije, a za clean i poluprljave boje mo?e? da se snađe? i sa softwareom. Mislim da će ti u kupovini mnogo uticati i kako voli? da radi?. Ja recimo ne volim da donosim odluke o boji zvuka kasnije, tako da mi je sasvim kul da snimam iz POD-a gitaru, to je ?to je, a nekome se dopada da popali par software simulatora i da ima suvo snimljenu gitaru pa u miksu menja boju.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |