|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
^pa ja sam ti jedan od tih koji kasnije tek razmishljaju o boji.. al kapiram da bih mogao da usnimim clean (ako bash ne znam shta cu sa sobom) i onda out na poda pa izaberem shta mi treba pa opet in u mix.. mada, kada bih uzeo line6-a verujem da bih vishe razmishljao o zvuku pre samog usnimavanja.. ustvari, to je cilj.. valjda..
shto se tiche b word-a, od kad mi je mixer zamalo otkinuo prst (chitaj: EKSPLODIRAO) imam mali tik od te firme.. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Eto,prvo sam ti preporucio PODxt a posle Duletovog posta ti preporucujem Line6 Toneport koji i sam imam ako ti treba sprava koju ne bi vucarao po zivim svirkama.Njega isto mozes da upgradujes modelima kao i PODxt,isti im je sound jer je isti i soft a mozes i da dokupis paket njegovih simulacija kao VST plugove i onda da se zezas sa zvukom "suve" gitare kao sa ostalim VST software-om.
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
chek chek.. kupim toneport i koristim ga kao vsti? kolko mozze da se pukne istih? kolko ce izdrzzati..?
hvala pozdrav edit: ima mnogo modela toneporta.. koji preporuchujesh? ovo mi je za sada naj reshenje.. damn.. ![]() ![]() Last edited by HeatMan; 16-08-2007 at 07:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ako ti treba samo za snimanje gitare i bas gitare onda ti je dovoljan Toneport UX1 koji kao kozmetiku ima mikrofonski preamp ali bez fantoma ali tebi su bitne gitare,zar ne.VST pluginovi se dodatno kupuju a koliko treba da puknes za vst pluginove,ne znam,pogledaj na Line6 site-u.
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 16-08-2007 at 10:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
UX2 mi se vishe svidja.. ovako.. odokativno..
![]() ![]() edit: The included GearBox software controls TonePort and gives you a premium tone front end for all your recordings. Includes meticulously crafted models of premium tube studio preamps, vintage guitar and bass rigs, and sought after, personality-rich effects. This is the tone that pros rely on and only Line 6 provides. Now it comes to your desktop with TonePort. ? ![]() Last edited by HeatMan; 16-08-2007 at 08:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Sa PODxt mozes radit re-amping (preko usb-a)...
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Toneport je u stvari zvučna kartica sa svojim ASIO driverom, nema nikakve DSP čipove, već Gearbox software u stvari predstavlja te iste simulacije iz POD-a samo koristi native CPU, tj procesor tvog kompa. Nema? nikakvu specijalnu latenciju jer gearbox radi mimo driver-a koji koristi DAW za snimanje. Sam po sebi jer je jeftiniji toneport ima ne?to manje modela nego POD XT, a njemu mo?e? dokupiti pack koji mu da sve modele od POD-a XT i naravno sve one dodatne packove koji rade na POD-u E sad onda su se pojavile VST varijante koje rade tako ?to dokupi? VST pro?irenje i onda mo?e? koristiti SAMO one modele koje ima? instalirane na Toneport-u ili POD-u takođe i kao VST plugin. Ako si kupio i pro?irenja onda mo?e? i njih. I naravno postoji sad i varijanta da kupi? Line6-ov DI+preamp uz koji idu odmah pluginovi koji su VST. Elem pročačkaj im sajt ali fabula je otprilike da ako hoće? samo na kompu da radi?, a ne da nosa? svoj simulator unaokolo, ne treba ti POD XT, a mo?da ti radi da kupi? najjeftiniji Toneport i VST pro?irenje ili odmah VST varijantu sa DI-om. Ajd, nadam se da sam ti i?ta razjasnio.
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
POD xt takodje ima ASIO driver i funkcionise kao externa USB karta.
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
^kako sad to?
ma ljudi vi mene ubijate ovde.. ![]() idem sada da probam podxt pro.. pa cu valjda znati neshto vishe.. damn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Pa jesi li ga probao
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |