|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Aj' objavite, ili bar na PM
![]()
#62 |
Pro Member
|
![]()
Objavljujte obavezno!
Ja eto nisam josh u mogucnosti da skinem. Jer sam daleko od kuce, ali cim se bude moglo skidam. Podrzavam ovakve aktivnosti 10000%! ![]()
#63 |
MAO
|
![]()
preslusao sam nakratko i test bi podelio na mixeve sa i bez reverba
od mixeva sa reverbom nekako je najduze na stolu ostao E a od suvih mixeva, definitivno i ujedno pobednik u generalnom plasmanu G. Ne znam o cemu se radi, slusao sam ponajvise glas, cinele i attack na udarackim delovima.. i tako bih najradije posedovao G, cini mi se nekako najdetaljnijim, iako su neki elementi manje istaknuti, kao da su bogatije texture. Dosta je lep A, a za H mi se cini da je digitalan, mada nisam siguran.. rekao bih i da je B analogni mada mi se cini manje detaljnim od G.. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako je ovo ISTI mix pusten kroz razne sabire ..... po mom licnom misljenju nesto nije dobro spojeno u studiju . Mislim da ovaj test moze samo dodatno da zbuni ljude koji nisu mogli da porede sabire , jer razlika zaista ni iz bliza nije ovolika ( Ogradjujem se na moje misljenje ) Pozdrav P.S. Evo poslacu ja sutra po 15 sek pesme od koje je jedna verzija radjena skroz ITB , UAD , PoCo , ( VSS3 ...mislim ...ili je plate 140 na vokalu ) , a druga je pustena na SSL 4000 sa dosta SSL ovih eq a , Lex 960 , paralelna kompresija sa 2 distressora , MAnley massive passive na glasu , ssl bus komp na masteru .... islo je na post kod Janeza Krizaja ( Gibonny ) .... Boggy .... kako da ti posaljem Wave ove ? Last edited by Max; 14-08-2007 at 04:59 AM. |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Moderator
|
![]()
evo preslušao sam i pošto nemam iskustva sa hardverskim sabirnicama ne bih nagađao...samo bih se složio sa gos'n Arthurom da mi je mix pod G najviše prijao ušima...toliko
#67 |
Pro Member
|
![]()
Ja prosto ne mogu da verujem da je ovo potpuno ista stvar pustena kroz razlicite sabirnice... toliko razlike... cak i na obicnim sluskama... jedva cekam da se objavi sta je sta...
#68 |
Moderator
|
![]()
Super!!!
preko ftp. Otvoricu ti nalog pa cu da ti javim username i pass... pozdrav bogi
#69 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Moderator
|
![]() Quote:
procitaj PM pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |