Quote:
Originally Posted by roginator
@*shiva
pa nije los izbor....malo pre alternativan za mene.....
ali nemoj komentirat glazbu koju ne slusas permanentno ili je nisi slusao ni u kojem periodu zivota...ne ljutim se ja,,
nego me to odmah podsjeti na domace kriticare koji slusaju jedan zanr a pljuju drugu...I DI JE TU ZDRAVA KRITIKA....??????
|
Nie da nisam slushao disco bash nikada

Slushao sam u ranijim fazama valda sve od Golden Gate kvarteta, Mamas & Papas, Elvisa, Beatlesa i sve drugo shto su moi starci imali (i josh uvijek imaju) na vinilu pa sam se valda zato i zasitio tako rano "mainstream" glazbe. Tih godina sam strashno htio imat kazetar kao i svi drugi klinci da od njih mogu presnimit kazete koje su bile u djiru (parni valjak, plavi orkestar i slichne bedastoche). Danas sam sretan shto starci nisu kupili kazetar jer sam u medjuvremenu otkrio njihove ploche
Uglavnom... mislim da sam poslushao stvarno puno glazbe za svoju nepunu 31 godinu :o
@ silicon science: amon tobin je mrak. frendica je spotala odlichnu stvar na jednom dokumentarcu, provjerili track listu i bog te jebo :o Otkrili Amon Tobina. Tip mi je inspiracija samo takva