|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
MCI Master
|
![]()
evo vrijeme za VCA...uh jos malo i gotovo
![]() ![]() ![]() ![]() evo Boggy pin 1 signal input pin 2 +15v pin 3 control (from fader) pin 4 ground pin 5 signal out pin 6 -15v na mojim PCB mosulima je 5534 (ne 741!!!) R1008 je calibration trim VCA = DBX 202c Evo sto mi je rekao LARRY LAMORAY jedan od vodecih Ljudi MCI i osoba koja je sastavljala MCI pultove u EX Jugi The only thing I remember - vaguely - about the VCA's is that they were DBX-201s or -202s (I think), and seem to recall that they needed to be optimized at the "0" Fader setting (sweet spot) for +4 in and out of the module ajde sad... a: dali da to stelam u pultu ili van njega.... b: kako c: kojim softwareom: d: koja procedura.... hebiga nisam nikad to radio (jumfer) pa mi treba malo inputa ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
malo glupo pitanje,ali... | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-10-2007 08:52 AM |