Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-07-2007, 02:12 AM   #25
slowstar
Pro Member

Default Re: MAC vs PC..... udri, braco

Ljudi, otkud tolika zavist?
Nisam ja to kupovao iz nekog hira...
Prilicno tesko mi je bilo da kupim i G5 i MacBook, za mene je to velika lova, samim tim nije nikakav fancy snobizam, nego bar sa moje strane duboko promisljena stvar, a to sto pominjete iskustvo sa godinama, to stoji, al nisam bas toliko mator (50+) da to bude moja osnovna karakteristika.
Covek uci dok je ziv, a nadam se da i ja imam jos malo 'fore' da po nesto naucim. Mozda sam glup sto sam na ovoj platformi,ali me jos niko nije uverio da zaista gresim, a iza onih mojih par tacaka koje sam naveo, jos uvek stojim.
Jos jedno pitanjce: Sta mislite zasto ne postoji nijedna knjiga (za cije postojanje ja znam) u kojoj se objasnjava rukovanje Jabukom, i rad sa OSX?
Verovatno zato, sto je to toliko elegantan, jednostavan, logican, direktan, graciozan, LEP operativni sistem...TO je snaga moje platforme, a ne nekakav "fancy" imidz, a ne lepo bljestavo aluminijumsko kuciste sa necujnim ventilatorima, ne predivna tastatura, ne mocni mis bez IJEDNOG vidljivog dugmeta, i tako dalje, dakle ja branim istinu o operativnom sistemu koji nije plavo ekransko smrtan, i nije sado-mazohisticki, i nema dll, bat, dma, irq, dos,
c-mos, system restore, safe mode, default, safely remove hardware, BIOS setup, sys, registry, i ostale mrsomudne nazive i skracenice, pa covek kako izvadi 'jabucara' iz kartona, ODMA moze po nekoj najnormalnijoj logici da radi osnovne stvari, a sve ostalo sam po sebi nauci. NIKADA mi niko nista nije pokazao na jabuci, sve sam provalio sam, a nisam neki genije (IQ = malo iznad proseka, mislim oko 130, davno su me testirali) Vidim po postovima da medju nama "forumasima" ima sjajnih ljudi, obrazovanih, tehnicki potkovanih, sami sastavljaju konfiguracije, setuju, hakuju, krekuju, i sve redom, pa zar ne bi bilo mnogo bolje kada bi sav taj svoj kreativni potencijal ulozili u muziku samu, a ne u "cackanje" k'o sto rekoh po racunaru?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules