Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2007, 03:15 PM   #11
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: LUNA2 nekad ili danas SCOPE HOME

Quote:
Originally Posted by bojanmil View Post
Ćaos!
Evo ovako... Izmedju "Scope Fusion Platform"-a verzije 4.0 i verzije 4.5 nema nikakve razlike, pa čak ni kozmetičke.
A drugacija ikonica?
Old 05-07-2007, 11:49 PM   #12
bojanmil
Member

Sve zavisi kada si download-ovao verziju 4.0 . Ako si je download-ovao čim se pojavila, onda ti je ikonica drugačija. Međutim, ukoliko downloaduješ sada verziju 4.0, onda će ti ikonica biti ista kao kod verzije 4.5, jer urađen nekakav "repack"...
Old 06-07-2007, 01:50 AM   #13
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Sve zavisi kada si download-ovao verziju 4.0 . Ako si je download-ovao čim se pojavila, onda ti je ikonica drugačija. Međutim, ukoliko downloaduje? sada verziju 4.0, onda će ti ikonica biti ista kao kod verzije 4.5, jer urađen nekakav "repack"...
To vec znatno menja stvari :o
Old 06-07-2007, 02:08 AM   #14
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

meni se vise svidjala pecurka
kVu is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2007, 11:16 AM   #15
bojanmil
Member

Kada smo već kod tih Creamw@re kartica, zna li ko šta će se u budućnosti dešavati sa tehničkom podrškom za iste? Imam utisak da ću u skorije vreme dobiti mejl u kojem će pisati: "Dear CW user, we are glad to inform you that our techical support is dead. Fack you and enjoy CW products". Ovo govorim, jer dotična gospoda nisu imali precizan odgovor na pitanje kada će se pojaviti 64bit-na verzija drajvera, kao i na mnoga druga banalna pitanja. Obrisao sam mejl koji sam od njih dobio, ali je bio u stilu: "...nemamo pojma kada ćemo objaviti 64bit-nu verziju drajvera, a možda je nikada ni nećemo objaviti...".
Old 06-07-2007, 01:09 PM   #16
Joyba
Member

Joyba's Avatar

Quote:
Kada smo već kod tih Creamw@re kartica, zna li ko šta će se u budućnosti dešavati sa tehničkom podrškom za iste? Imam utisak da ću u skorije vreme dobiti mejl u kojem će pisati: "Dear CW user, we are glad to inform you that our techical support is dead. Fack you and enjoy CW products". Ovo govorim, jer dotična gospoda nisu imali precizan odgovor na pitanje kada će se pojaviti 64bit-na verzija drajvera, kao i na mnoga druga banalna pitanja. Obrisao sam mejl koji sam od njih dobio, ali je bio u stilu: "...nemamo pojma kada ćemo objaviti 64bit-nu verziju drajvera, a možda je nikada ni nećemo objaviti...".
pazi nije to lose sto su ti vratili mail i to je napredak
ja sam kupio njihovu kartu u periodu kada se firma raspadala, pa nisam imao nikakav kontakt sa njima

ali sada je sve ok
ljudi rade, izbacuju plugove,synthove...
ziveo soniccore & inDSP
Joyba is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2007, 02:14 PM   #17
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Kada smo već kod tih Creamw@re kartica, zna li ko ?ta će se u budućnosti de?avati sa tehničkom podr?kom za iste? Imam utisak da ću u skorije vreme dobiti mejl u kojem će pisati: "Dear CW user, we are glad to inform you that our techical support is dead. Fack you and enjoy CW products". Ovo govorim, jer dotična gospoda nisu imali precizan odgovor na pitanje kada će se pojaviti 64bit-na verzija drajvera, kao i na mnoga druga banalna pitanja. Obrisao sam mejl koji sam od njih dobio, ali je bio u stilu: "...nemamo pojma kada ćemo objaviti 64bit-nu verziju drajvera, a mo?da je nikada ni nećemo objaviti...".
Lose mislis CreamWare su otkupili programeri koji su inace dizajnirali Scope System ( Holger Drenkelfort i Juergen Kindermann ), a nedavno i Solarys Synth sa John Bowen-om... Firma se sada zove SonicCore i obecava dalju podrsku i razvoj...

http://www.soniccore.com/index_en.htm

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules