|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
hahahahaha e stvarno ste.....sto se mileta tice, to je za mene sljam i nema zavijenih formi, a svoje cu misljenje da iznesem kad god hocu i nece me niko u tome spreciti. kome se ne svidja ne mora moje postove da cita...prosto i jednostavno.
jel jasno drugovi narodnjaci?!? ili treba da se obrazlozi ne proste cinioce ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi svirajte i snimajte,ne mislite mnogo o kojekakvim teorijama zavere i industrijskom robovlasnistvu...kakve su to gluposti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]()
"Dejan Matichch:"Sve je na prodaju..."
![]() hahahah...nije Dejan jaro nego Sasa ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
cenim izvornu narodnu muziku, mada je ne slusam, ali pitaj drugare aranzere odakle im inspiracija.. radio teheran, ankara ili atina, ili nemacka ako pricamo o euro dance-u. |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Ma zdaba, mozes pricati koliko hoces, oni ce opet zaobici sva pitanja i odgovore koji im ne odgovaraju i pricati o necemu petom ....
#57 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Znam prijatelju da je to sve pokradeno i da je za druge stari stil, ali je KOD NAS NOVO. To je najbitnije. Ako cemo tako onda sve zivo je pokradeno iz klasicne muzike...Gitara, instrumenat na kojem Goran Bregovic svira nije takodjer nas nego potice bog ti zna odakle, iz Afrike a oni ga ukrali iz Azije. Harmonika koja je koristena u svim starim narodnim pjesmama, ista stvar. Po ovoj teoriji "ukradeno" ni tu Gitaru niti Harmoniku ne bi trebali da sviramo jer nije nase. I dan danas bi trebali da na guslama dance sviramo i gange pjevamo. Zar nije bolje slusati dobre kopirane pjesme od losih ne kopiranih? Svi, svi su kopirali i prije i sad. To je logicno da ljudima nestaje ideja za muzikom kada je more pjesama izbaceno. Onaj ko je u stanju da izbaci odlicnu pjesmu a da nije nikako kopirana, svaka mu cast, taj ce naravno i vise da zaradi od onoga sto je kopirao pjesmu. Jer taj kompozitor moze aranzman prodati i nekom pjevacu u drugoj drzavi. Znaci uvjek onaj sto krv propis* je bolje nagradjen na kraju. Prema tome sve je fer. Naravno da svaka ideja za svaku pjesmu potice odnekle! |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]()
jao ljudi....tolika priča ni oko čega...neka sluša svako šta voli, neka krade svako šta voli ili ne voli,
ko pjeva zlo ne misli al rambo kaže danas pjevaju i zlo misle, a kad zlo misle nek o mome vise plava ili crna bila, grešna si ma kakva bila plava ciganko neka se sav gnijev anti narodnaka na me sruši, al Šabana vole moje uši! a jea! Last edited by balthazaar; 04-07-2007 at 11:13 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|