|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
e, ovako... imash na ovom www.myspace.com/lacasanostra spejsu pesme "moja pricha" i "dok ne padne krov" i tu su ti ti "zivi" trilogy basovi.. u repu..
a iseckao sam par matrica (ruzzno, dodushe) ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
eve ti..
![]() http://www.sendspace.com/file/uacnfk pozdrav P.S. iseckao sam par matrica.. isecheno je odvratno, al ko razume shvatice.. ![]() ![]() pozdrav 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Sad sam poslusao, fino zvuci taj low end
![]() Ali za moj ukus malo manjka u visokima; da li si ti namerno ovako mixovao, ili je moguce dobiti i ostriji bass? Hip hop nije moj tip, ali je dobro odradjeno ovo na majspejsu ![]() Btw, hvala puno. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
moguce je, naravno.. ja namerno nisam hteo, da se ne bih mnogo smarao oko uklapanja sa vokalom (kasnije)...
nema na chemu.. drago mi je da ti se svidjaju... ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
@Heatman: Imenjace,fino zvuce ovi beatovi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
fala... fala... nije to nishta.. to je nabrzaka probrano.. btw.. jel se mi znamo mozzda?
![]() promenio si nick.. prestao si se javljash.. zaboravih i kako si se ranije potpisivao.. neshto na k beshe.. stade mi mozak u pich.. ![]() shta ima kod tebe? jel radish skrnavi rep josh uvek? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Heh..ti si izgleda ko i ja.Nikad zadovoljan.
Znamo se sa starog RiV foruma..Denja aka Swifty.. Radi se pomalo..Koliko vreme dozvoljava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Denja! ponavljam u sebi kenja.. pa mi neshto ne ide u glavu.. hihi..
![]() nisam nishta novo od tebe chuo.. a secam se da si radio neki album.. ovo-ono.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Hehe..
Brate,nema leba od ovih nasih repera..Ja sam odavno prestao da se cimam sa tim.Treba imati bas dosta zivaca kada saradjujes sa reperima.. Okacio sam na net prosle godine jedan EP,"Mornar popaj"..Neke stare pesme koje su skupljale prasinu i neke parodije na domace rep pesme.. Ima ga na raznim sajtovima.. Bice valjda uskoro novog materijala..Nikako da nateram sebe da zavrsim nesto..Milion projekata koji su 30-ak % odradjeni..Taman uradim nesto,sutradan dobijem nove ideje i tako u krug... Bicemo u kontaktu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Jesi isprobao Broomstick bass? Mozda ti bude radio... VB je dosta ogranicen zbog mogucnosti koristenja samo jedne oktave.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virtual bassist | Zid | Audio Software | 20 | 25-04-2006 10:31 AM |
Virtual Bassist | puRe | Audio Software | 21 | 23-11-2004 05:21 PM |