|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Robert je stari poznanik analog moon ridera, roginatora i mene. bavi se preprodajom sinteva, ali i popravljanjem, restauracijom. meni nije nista sredjivao direktno pa nemogu o tome suditi.
bili smo kod njega , ima punu kucu sinteva koje strastveno cuva ali svi su u nekom poluradnom stanju, niti jedan ne radi 100%, ukljucujuci minimoog, matrix12, multimoog, arp omni itd itd npr. rastavio je svoj minimoog na dva dijela da bi imao "klavijaturu posebno". i sad mu naravno ne radi dobro. ne znam sto bi reko na to.. bili smo i niksa i ja malo u soku kad smo to vidjeli.. mislim privatno je dobar covjek, i hoce pomoci - meni je pomogao sa rezervnim dijelovima vise puta.. a i medjusobno smo se znali savjetovati oko nekih stvari. ja bi na njegovom mjestu sve te sprave popravio i pola prodao, ostavio samo najdraze komade. imam dojam da je on ipak vise kolekcionar i zaljubljenik nego glazbenik. ok to sto nabija cijene, i preprodaje sinteve (ima ih ovdje jos koji to rade..) je njegova stvar. ako neki krelac ima pare i oce da plati toliko .. pa nek plati. cini mi se takodjer da je znao uociti lokalno neki sint na prodaju za male pare, i odmah ga navesti na oglasu na svom site-u, kao da je njegov, ali za paprene cifre. ako naleti siguran kupac, recimo izvana, on trci do lokalnog prodavaca, uzima i zaradi na razlici.. opet i tu tehniku sam vidio kod drugih .. ![]() ima jos uvijek puno ljudi koji neznaju prave cijene za sprave, pa zato ima prostora da se tu nesto zaradi.. sto se tice rogininog posta o OB-8, mislim da se, ako ti neko u Zagrebu da na ruke OB-8, u vrhunskom stanju i jos sa midijem, za 1500 eura to - isplati. (pod uvjetom da ti je ta sprava jako napeta). velike su gnjavaze i zajebancije dovuc nesto veliko iz amrike ovamo, pa cak i iz evrope. (npr. meni je UPS bio izgubio OBXA i nisu ga tri tjedna mogli nac, putovao je dvaput tamo i natrag iz svedske) |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Robert Miles Studio | sRce | Razno | 15 | 20-02-2009 02:12 PM |
Robert Babicz (Rob Acid) techtalk... | DADDY Z | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 27-08-2008 08:37 AM |
Robert Babicz about mastering audio | babilon33 | Tutorijali | 2 | 15-06-2008 11:43 AM |
"Modern Recording Techneques" by David Miles Huber, and Robert E. Runstein | disco violence | Tutorijali | 1 | 24-03-2007 01:16 AM |