|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.robert-miles.com/studio/
Nema hardware... samo plugin-ovi cepaju... EQUIPMENT: MIXER Mackie Logic Control MONITOR ATC SCM100 ASL Yamaha NS10 HARD DISK RECORDING Pro Tools TDM_HD3 ACCEL COMPUTER Mac G5 Dual Processor 2GHz HARDWARE Digidesign 192 Audio Interface OUTBOARD Focusrite ISA 215 Pre Amp Focusrite Quad Mic Pre Amp PLUG INs Altiverb 5 AmpliTube Amp Farm Joemeek Compressor Joemeek Meequalizer Maxim Lo-Fi Sci-Fi Auto Tune Bombfactory BF-3A Bombfactory BF76 Waves Cosmonaut EXS24 Fairchild 660 Fairchild 670 Focusrite EQs Lin MB MIn EQ Broadband Maxx Bass Moogafooger Analog Dly Moogafooger Phaser Moogafooger Ring Modulator Moogafooger Lowpass Pitch Blender Purple Audio MC77 Reverb One Sand Amp PSA-1 Tel-Ray Dly Time Blender True Verb MICs Neumann U87 AI Condenser Mic AKG C414 B-ULS Shure SM 57 MIC KEYS Rhodes Seventythree Mark II Moog Voyager M-Audio Keystation 61 ES A i soba mi nekako mala...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 16-02-2009 at 09:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
zanima me samo kakav li je pogled kroz taj prozor?
ovako bih ja sredio studio. Nista vise mi ne bi trebalo u zivotu.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
ne bih smeo da upalim one najdalje kutije..
mislim da bi bar razbio prozor a verovatno i srushio zgradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Covek ima bas ono sto mu treba. Siguran sam da je i njegov prostor u skladu sa opremom i znanjem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
mene bi povuklo..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
najvise bi me interesovalo da vidim njegov 'studio' iz dreamland faze devedesetih. ono rompleri i sve to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ma nemoguce... kako bre onakva zvukchenchentina, a ovako malo opreme?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
vise.. 2. Kakav "zvukchetina"? Pa nije nikakav specijalan zvuk?
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
sve ?to danas treba? za vrhunske produkcije su top zvučnici, barem minimalna akustika, dobar stereo DA i bilo koji kompjuter sa bilo kojim softwareom......
Ja sad sav recording i programming radim na laptopu sa vanjskim diskovima jer je to sve ?to mi treba....istina je da imam puno analog outboarda, summing mixer, dobre konvertore, zvučnike etc......ali mogao bi sve odradit u kompjuteru...sa original Logic pluginima....trebaju mi samo ATC-ji i neki dobar stereo DA i akustika kakvu ima Miles.... Ako sam mogao radit top stvari sa Atarijem, adatom, Mackie 8bus i sa S 3000kama onda mi je danas Logic Pro 8 totalni luksus (a pro tool jo? veči). Kome to nije dovoljno ?to ima Robert Miles neče napravit dobru produkciju nigde. Uvijek je bilo i uvijek če bit najbitnije znanje i iskustvo o upotrebi te opreme i muzikalnost ......ako toga nema ne treba ti nikakva vrhunska analogna-vintage-digital- fensi?mensi oprema.....sound je uvijek bio u rukama, ustima i u?ima operatora.... Pozdrav, G
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Robert Babicz (Rob Acid) techtalk... | DADDY Z | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 27-08-2008 08:37 AM |
Robert Babicz about mastering audio | babilon33 | Tutorijali | 2 | 15-06-2008 11:43 AM |
Tko je Robert L? | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 01-07-2007 10:32 AM |
"Modern Recording Techneques" by David Miles Huber, and Robert E. Runstein | disco violence | Tutorijali | 1 | 24-03-2007 01:16 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |