|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Eto , to je to ! Na to sam mislio kad sam pisao ! Nema ljutis ! Nisam ja neki sad opasan svirac da ti to obrazlozim svirkom ali eto naslusao sam se dosta toga pa , cini mi se, mogu da koliko toliko vidim a bogami i cujem o cemu se radi. U svakom slucaju zelim ti puno uspeha u radu sa njima ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
MAO
|
![]()
ivke, iskuliraj, udarila vrucina
![]() @oggy Dobar odgovor sve objasnjava. Cak mi je i drago da se neko iskreno drzi svojih mogucnosti. Da imaju harizmu, DEFINITIVNO imaju, sad, mene licno nisu kupile, mahom zbog pevanja, al opet, to ne znaci da nekog drugog nece... nego, koje su one godiste? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Jako su mlade. Mladje nego sto izgledaju, ali ih ja ne posmatram na taj nacin, jer me potpuno prate u svemu ostalom, cak bolje od vecine "matorih", pa nemam ni razloga za to.
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
Da, imam veliki problem, pa sam te zato i priupitao za preporuku ! A ti nista, samo konstatacija i to nepotkrepljena ! Sve u svemu samo opusteno ! Ali molim te navedi mi bar par stvari koje su po tebi sviracki i idejno O.K. Nista tesko, ukucaj pa ja to da potrazim ako vec nisam cuo !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Evo, posto je prosao festival i vidim da mp3 vec kruzi netom, castim vas i pesmom sa Budve.
Napomena: Verzija koja se nalazi na zvanicnom izdanju nije ono sto sam ja tamo poslao, jer snimak zadovoljio nivo festivala (prvobitna sadrzina poruke je editovana iz diplomatskih razloga). Iskreno, nisam slusao (niti mislim da hocu) tu verziju, ali bih sa vama podelio verziju koja je nasa (takva-kakva je) i iza koje mi stojimo bez ikakvog blama. Pozdrav! http://rapidshare.com/files/39640190...udva_2007_.mp3 p.s. I da ne bude zabune, nije u pitanju obrada, vec sam ja kompletan autor pesme ![]()
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 27-06-2007 at 01:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Koji ti je ovo bubanj?
Fino je, klinke uopste nisu toliko nesigurne kao sto sam ocekivao iz prvih postova. Ja licno ne volim ovu 'Roda style' farbu vokala, ali to su vec ukusi...
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Fina stvar skroz! Bash je rock-pop!
![]() Sve u svemu ok je i stvar i koncept, mada, interesuje me koja bi odokativno bila ciljna grupa ovakvog benda... Ne verujem da bi ih slusale vrsnjakinje jer su pretpostavljam vec uveliko u grand vodama, ne verujem ni da bi ih slusali malo ozbiljniji slusaoci... Ja bih, recimo, preslusao album, ne bih ga kupio i ne verujem da bih ga nesto cesto preslusavao... Nista licno, jednostavno not my cup of tea. ![]() Ali iz tvoje price sticem utisak da i ne razmisljate o tome, nego cisto radite, sto je opet pohvalno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|