|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo, zavrsili smo spot sinoc, pa reko' da podelim sa vama.
Minimalizam u slici, reci i novcu... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IfJvsDl-y3U
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Ja ovde vidim raskos, a ne minimalizam
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ovo bese neka obrada ?? ucinilo mi se u nekom trenutku da si nas zeznuo i turio super s karamelom :] kad ce ovo da se zavrti na city kids ili cartoon network , salim se neka samo ovako nastave ... i kad vec obradjuju neka obrade sarla ili pekinsku patku:]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Meni je spot skroz ok, cool, opustajuci...Lijepo je legao ovaj "minimal" koncept (nista ne sljasti, nema pretjeranih video efekata itd itd) u samu numeru i obratno !
Nego, Oggy, sto ne zoves ti u goste, kada su djevojke tu kod tebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Sto se mene tice, manje-vise odlicno. Manje-vise nego vise-manje.
![]() Meni se svidja. Efektna pesma, diskretan prikaz lepote. Sve potrebne audio-video informacije su dovoljno bombasticne. Lepo, lepo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ma spot je ok. Nije nesto , ali je sasvim ok. Muzika je za njihovo godiste sasvim pristojna, jos samo da glavni vokal stekne malo iskustva i stabilnosti i bice bomba. Samo gas !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Prijatno sam iznenadjen....ocekivao sam nesto drugo..ne znam band, vidim idu na festivale itd.
Ako STVARNO one sviraju sve, veliki plus. Pevac(ica) nema "ono" da bi bila mala Avril, ili ko vec. Ali to moze da se uradi na drugi nacin... Posto je solo vokal tanak i neubedljiv i intonacija ide gore dole malo...(delivery, sto bi rekli ovde), ja bi, na primer, uradio da sve vreme pevaju dve ili tri...zvuci mocnije, masnije a onda na refrenu poradio malo na aranzmanu da bi ga napravio jos vecim i mocnijim. tako nece zvucati kao svi drugi i imace svoj fazon...a posle kad se navezbaju, moze i da se kombinuje malo vise sa solo vokalom... Dobro izgledaju i mislim da ovde u UK nema ovakvog benda. Sve zenske a pravi pop. Da se srede vokali i koncept, moze da bude nesto. Opet, za preko - engleski je uvek problem..losi tekstovi i naglasak su glavne karakteristike. Ja bi poradio na njima malo vise (znam sta ce svi sad da napisu: "..i mi bi poradili na njima malo!!!" ![]() Kod nas ne znam koliko ima smisla, ali preko bi nesto moglo da se uradi pozz KO je manager? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Aj' ako mozes, okaci i malo bolji mp3, da cujemo
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Jebote, ja tek sad kapiram kako sam los sa nasa jezika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
spot je dobar, song je losh ! kad se sve lepo spoji, znaci mladost i svirka, ostaje samo mladost, svirka je
![]() Ovo je moje subjektivno misljenje na prvo slusanje ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|