|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Evo, sada jos jednom...
Hvala svima koji su odvojili svoje vreme i davali svoje sugestije ili dobronamerne kritike u vezi ovih mojih ljubimica. Iskreno, nisam bio u fazonu da trazim savet, vec da samo postavim link ka spotu u fazonu "evo, mi uradili spot", ali se usput desilo par lepih sugestija, o kojima cu u narednom periodu povesti racuna. Opet, da ne bude zabune, ja sam jako zadovoljan svime u vezi njih i necu tendenciozno menjati nista. One nisu operske pevacice, niti imaju nameru da oforme novi "Toto". To su 4 devojcice koje se zezaju dobro, prave gluposti, mene uveseljavaju svojom iskrenoscu u pristupu svemu i dokle god je tako, ja sam srecan. "Dobro" ili "lose" su relativni pojmovi i potpuno nerelevantni. Ima toliko pevaca koji "bas lepo pevaju", ali niko nikada na njih nece obratiti paznju jer nemaju identitet. Sa druge strane, imas "loseg" pevaca koji te kupi na foru ili bezobrazluk i svima super. Ja uvek vise volim ovo drugo, ali i to je stvar ukusa, pa da ne potezemo raspravu i oko toga... ![]() Hvala vam svima jos jednom ![]() Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|