|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ni u tranceu isto bas nema CEM-a, osim tu i tamo Pro One. makar ja se apsolutno slazem da ko ima Rev3 bio bi lud da ga ne koristi za trance - ubija i tu stvarno dolazi do izrzaja kad sweep-as filter preko neke sekvence (sjecas se kad sam slinio dok sam ga svirao kod tebe.. ![]() jupiter 8 - new wave, UK synth pop, m jackson - thriller, american power pop (foreigner itd) i disko mid 80s (nakon prvog vala). danas psy/goa/ostlai trance.. twisted house, minimal, filmska glazba (standard). to je gdje sam ga ja cuo.. taj demo sa prophetom i minijem solidno pokazuje zasto su oni bog. bubanj je sranje ali je nebitan ovdje. njih dovjjicu nemas sta miksat , stoje u miksu ko stupovi. i nema puno efekata, samo je tip stavio analog phaser na mini to je to, i malo reverba na prophet. ko misli da ovo moze napravit na vstiju, ili vise ne cuje dobro ili je "in denial".. to sto su analogci skupi, sto se kvare i ostalo to su sve lijepi prakticni razlozi.. al nemaju veze sa onim najbitnijim - zvukom. moze biti puno "pametnije" i "prakticnije" imati sve na vstiju, ja se apsolutno slazem. al daje isti sound to je fantaziranje. da ne govorim da svaka high end ploca i dan danas, ako je na njoj stilski bitan sound analogije, ili npr rhodesa ili nekog drugog hardvera, se i dalje snima sa s tim pravim hardverom. pa nisu ti producenti ludi. ne brojim kucne demo uratke ili plasticni trance i ostalu low end produkciju. od profija, jedino broadcast i marketing/corporate/library music studiji, gdje mora bit brzo gotovo i nikog nije briga za vrhunski sound.. profitiraju od VSTija. tako i ja, kad radim fast reklamu ili corporate video (za kretene u kravatama ![]() nego Don, ajd napravi taj mini bass na juno 60.. pretvorio sam se u uvo. ![]() Last edited by clusterchord; 20-06-2007 at 01:26 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line Array | rale_ | Razno | 1 | 19-11-2009 04:08 PM |
Line 6 Gearbox 3 | shigumicu | Audio Software | 17 | 07-11-2006 11:51 PM |