|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa taj bass moze da se napravi na cemu hoces!!!??!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
@DaBear; A ne moze bas na cemu god hoces... al nije da se moze samo na miniju.
Mislim da ljudi vise misle na sam ugodjaj, tj. euforiju koju stvara pjesma kod zaljubljenika u starinski zvuk. Jer ima i bolje izmiksanih pjesama. Al ovo je ipak demo pa mu se oprasta. @Don; Junu bi trebao bar jos jedan oscilator po zvuku za tako nesto, pretpostavljam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Npr: Juno 60 + Polysix + Delta Ovaj bass ti je direktno sa Juna 60. Poglasni malo i nadam se da imaš velke zvučnike. Dogovoreno! Ajde da ga čujemo onda. Uzmi bilo koji soft i napravi ga. Ako trebaš web prostor za mp3, javi, imam cijeli server. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne, ne, nisam mislio da nema sape, nego treba mu jos koji osc za detune, da pliva vise. Tu rezonancu o kojoj pricas. Osim phasera, i to se cuje na ovom primjeru. . Last edited by relis; 19-06-2007 at 04:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
OK, deal!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
Quote:
Originally Posted by Don Solaris View Post Ehhhh... a da prvo sjedneš za neki Juno 60, pa da vidiš koju to guzicu ima. Ja pretpostavljam da si radio na 106, ali vjeruj mi, 60-tka je nešto sasvim drugo, organsko, debelo, masno, nevjerovatno dobro za DCO synth. Ko stvoreno za one čiste (ne-rezonantne) basseve. Npr: Juno 60 + Polysix + Delta Ovaj bass ti je direktno sa Juna 60. Poglasni malo i nadam se da imaš velke zvučnike. Dogovoreno! Ajde da ga čujemo onda. Uzmi bilo koji soft i napravi ga. Ako trebaš web prostor za mp3, javi, imam cijeli server. OK, deal!! vrach pa ti zaboravio da postujes taj mp3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|