|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
Posto vec imas preamp, mislim da ti je najbolji izbor, od testiranih, Emu 0202 USB. Generalno, svi imaju prilicno solidne kovertore za te pare, ali ovi vec prelaze u visi rang po kvalitetu.
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Odlicna tema za nas koji prckaju kuci
![]() Imam jedno pitanje, to sto Emu 0404 nema balansirane izlaze znaci da ne mogu prikljuciti gitaru direkt, vec mora preko DI Box-a? Da li bo mogli da mi preporucite neke dobre DI Box-ove koji imaju opravdanu cenu? Pozdrav Last edited by Heavy Jerk; 03-07-2007 at 04:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Ne, nemaju veze balansirani ulazi (ili izlazi) sa povezivanjem gitare, za gitaru su potrebni Hi-Z ulazi. U tvom slucaju, resenje jeste DI box ili mikser koji ga ima.
Sto se tice preporuke, nisam pratio taj segment trzista, pitaj na gitarskom delu foruma, sigurno ces dobiti dobre odgovore. Ali realno, cak i neki jeftiniji model je dovoljno dobar za kucne uslove.
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Kad sam vec ovde, sta to onda znaci? Za sta sluze balansirani u/i? (posto znam da di box sluzi da izjednaci signale izlaza iz gitare i ulaza u karticu). Jos jedno, jel 0404USB verzija ima te Hi-Z ulaze?
Hvala puno na odgovoru ![]() Pozdrav Last edited by Heavy Jerk; 03-07-2007 at 05:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
Balansirani ulazi sluze za bolji odnos signala/suma. Da ja ne bih mnogo trabunjao o tome, evo linka koji sve to lepo objasnjava http://en.wikipedia.org/wiki/Balanced_audio
Da, emu 0404 USB ima hi-z ulaze, a sta su, sve je odlicno objasnjeno na stranici iznad... Srecno
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jos jedno HVALA za ulozen trud i odlicne recenzije.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() Sada imate i dodatak recenzije sa 3 nova interfejsa koja su lako dostupna na nasem trzistu:
http://rumski.com/index.php?categoryid=42 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mastering za početnike | matija | Tutorijali | 1 | 11-08-2009 02:51 PM |
Tascam US144 i US122L - USB audio interfejsi | SumAnuT | Recenzije | 0 | 22-06-2009 03:50 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |