![]() |
Audio Interfejsi Za Početnike
AUDIO INTERFEJSI ZA POČETNIKE I MANJE ZAHTEVNE KORISNIKE http://rumski.com/index.php?categoryid=39 Ovdje mozete diskutovati o svojim iskustvima vezano za testirane uredjaje, kako bismo eventualno napravili neke dopune ili cak izmjene u postojecem tekstu... |
Re: Audio Interfejsi Za Početnike
svaka cast kejkz ;)
inace, ideja je odlicna. |
Hvala! Ovo je tek pocetak, bice tu jos dosta tekstova, a nadam se da ce biti i novih autora...
Inace, otpadose mi ruke od pisanja :wink: |
Odlicno!
Lepite to negde na vidljivo mesto kako se vise ne bi mnogo raspravljalo o onome sto je covek vec odlicno rekao. Svaka cast Kejkz! |
Super je ovo - da nemam Emu 0404 uzeo bih ga na osnovu ove recenzije:D :da: :mrgreen: :)
Mogli ste jos i nekog M-Audio Audiophila (2496 ili 192) da ubacite cisto zato sto se mnogo ljudi interesuje za doticnu karticu pa da moze da uporedi sa ostalim interfejsima iz testa:) |
Cestitke kejkz! :)
pozdrav bogi |
Pre svega, hvala jos jednom svima, ali do ovakvog testa nikada ne bi doslo da nije bilo pre svega divinerove ideje i volje da ulozi svoje vreme i znanje u ovakav projekat. Ja sam bio samo izvrsilac u ovom slucaju :)
Quote:
Quote:
pozdrav |
Svaka cast.
Mogu da zamislim koje ce olaksanje imati moderatori,a i iskusniji clanovi posle ove recenzije. :) |
Quote:
|
Pa samo ih (moderatori a i drugi clanovi) uputite na recenziju (a bice i tutorijala koji ce pokriti najcesce postavljana pitanja). |
All times are GMT +1. The time now is 02:12 AM. |