|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Za mene su problemi poceli jos od albuma Metamorphosis. Nemam nista protiv promena, ali Teo&Tea se toliko razlikuje od bilo cega sto je prethodno radio, da ukoliko vam neko ne kaze o cemu se radi, ni u ludliu ne mozete da pretpostavite da se radi o Jarre-u.
Neke karakteristike stila bi trebalo da budu prisutne u svim naknadnim izdanjima, inace se gubi pecat autora i stvari pocinju da gube smisao. Drugim recima, nisam ocekivao od Jarre-a da napravi takav pop dance tehno ili sta je vec to sto je napravio. Onda bolje da slusamo Scooter-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ja mislim da je sa ovim albumom hteo da pokaze da moze i on nesto da kaze ai doduse mnogo mi je vise poletan tj pokrene me nego scooter marusha (lazem za nju) ili bilo ko od modernih "klinaca" , iskreno iznenadio me je sa nekim pesmama partners in kryme 2 i reprizu teo & tea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa bas se cuju njegove "lake note" u melodijama!!? Ja cujem, neznam za vas... Ako mislis da ima veze sa Scooterom, onda nemas pojma o cemu pricas!! I na albumu (limited edition) ima vizuals za sve:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nebi rekao da se ne oseti Jarre-tov stil na ovom albumu, naprotiv.
Meni licno su par numera "ostale u uvetu" i to mi je dosta da provalim da tu ima nesto... ![]() Malo mi je bezveze poredjenje ovog albuma i neceg sto je covek radio pre 30 godina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
jao jao sad sam pogledao spot na YOUTUBE
jao pa to je toliko de-mo-de da boli.... spot je simpa ali song pobogu pa zar svi kad ostarimo poludimo!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ne daj Boze....To me mnogo vise polasi od smrti...
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ajde makar da me Vangelis obraduje sa novim albumom ![]() ![]() Sada sam skinuo sa interneta dvd "Concerts in China" iz 1981.Kako dobar zvuk,kako dobar setup - Jarre na Fairlight CMI ,3x EMS VCS3 + 3x EMS Synthi AKS,Oberheim OBX-a itd. a ostali sviraju Prophet 5,Yamaha cs60,Moog Liberation... Kinezi su tada izgubili tlo pod nogama ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moog Voyager u Jean-Michel Jarre's Oxygene 2007 remake live setupu? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 42 | 05-04-2008 10:55 PM |
Jean Michel Jarre, You Tube - za fanove | fischek | Razno | 32 | 21-01-2008 06:07 AM |
jean michel jarre | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 30-03-2007 06:21 PM |