![]() |
Jean Michel Jarre - Teo & Tea
Novi album i jos jedno veliko njesra..... Svi su otisli u andrak. Pojavice se vec neka mlada nada sa vintage sintovima i dobrim albumom:) Nasao sam neki promo torrent koji necu skidati:wc: Imate i na youtube-u:banghead: |
Re: Jean Michel Jarre - Teo & Tea
A bio je veliki igrac...
|
Bio je zaista...Morao sam da promenim avatar da me ne podseca ... :)
|
Nisam cuo album, ali kakav god on bio, ne vidim zasto bi to menjalo moju (ili vasu) sliku o J.M.Jarre-u?
Covek je jasno pokazao svoj muzicki stav onda kada je trebalo, utkao put mnogima, pokazao da sve to moze i na drugi nacin i.t.d. Zar nije malo neozbiljan zakljucak da je bio veliki igrac i da sad samo radi njesra?! Sto se mene tice, covek je muzicki obelezio period mog odrastanja, a to je dovoljno da uvek ima posebno mesto u muzickom svetu, pa makar radio njesra do kraja zivota. A vi od stida menjajte avatare i cekajte nove nade... |
Quote:
|
Ma promenio sam avatar iz zezancije. Da da,Off -Kikinda:D
I dan danas slusam Oxygen,Equinoxe koji mi je jedan od najboljih albuma inace u elektronskoj muzici.... A da su mu zadnja 4 albuma sranje-totalno su sranje:D ;) |
e pa ljudi poslusajte ovaj album , ima chicha sta da nauci "mlade nade" kao sto je garnije koji je oduvek zeleo biti "elektronski jazz" i kako svoj trip koji je trademark provuci kroz nove pravce
favoriti ???? pa sve pesme mozda mi najvise prija partners in crime 2 ovaj album ce tek za par meseci zaziveti u vasim tvrdim usima :] |
:banghead:
|
:confused::confused::confused::confused:
|
1 Attachment(s)
Nije los... neznam sta da kazem. Nezna ni on vise sta da pravi... Covek cije sve albume i sve koncerte imam i dan danas ih vrlo rado gledam, poceo da prati trendove jeb*li li ga trendovi... al' dobro na koncerte ce i u buduce da se cuju stare lepe melodije...
|
All times are GMT +1. The time now is 08:18 PM. |