|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]()
Ok, ovako... I ti ponovo procitaj svoj post! Bez obzira, kapirali se mi ili ne, sustina se menja. Posao je posao i nebitno je gde se radi, a vidm da imamo jos jednu svetsku facu- Sgracanina ovde, koji zna sve o biznisu u Zimbabveu i Americi, a tek ponesto o poslu u Srbiji... Ali ljudi, mi pricamo o poslu u SRBIJI! Nacin na koji se on radi/pravi je daleko od ukusnog, ali je opet takav kakav je i mozemo samo u hodu da se trudimo da ponesto promenimo u buducnosti, tj. zbog buducnosti!
Quote:
To koliko je Telekomu trosak proizvodnje jednog Colinog "remek dela" skup je pasurdno razmatrati... To im je verovatno dnevni pazar u Hosiminovoj ulici! Naravno, sto se mene tice, Cola nije prodao nijedan primerak, jer CD nije bio u regularnoj prodaji. Kao sto ni Bajagin tiraz od 40000 po 160,00 dindzi nije nikakav tiraz, a on se palio... jer da je CD kostao normalno, citaj 550,00 dindzi tada, ne bi prodao ni 15000! O Joksimovicu i da ne pricam. Elem, Cola je neko ko moze da proda ozbiljan tiraz, na bilo koji nacin, znam koliko je dobro "Carolija" prodata, a cela ova polemika je izazvana samo predrasudama i nepravilnim tumacenjem realnosti, tj. tog konkretnog posla nekoga ciji sam post procitao! Svakako... Pozdrav! I dobrodosla! ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 04-06-2007 at 11:42 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2008 statistika music downloads | DaBear | Razno | 2 | 17-01-2009 04:24 PM |
Softwer 2006 | Zid | Audio Software | 24 | 30-01-2007 08:55 AM |
Skale 2006 | STUDIOTON | Razno | 39 | 20-07-2006 11:21 PM |