![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja sam jednom prilikom BAS bio ZAOKUPLJEN tim zvucnikom, to je bio prvi "susret" s "bestijom"... odnosno kada je neko imao problem sa njim, jer je, kako sam kasnije tek skapirao, formirao stojeci talas kroz gipsani zid sa debelim zidom od cigle u drugoj sobi... a gipsani zid je bio prekriven platnom pa nije bilo reci da sam mogao da pretpostavim sta ima iza platna (15cm Rigips zid!!!)... secam se koliko sam samo puta racunao talasnu duzinu, koja mi se nigde nije uklapala... Da nije bilo "providne" 3D slike na sajtu, ne bi ni skapirao gde su mu tutnuli pasivni radijator (bez srafcigera), posto su ga sakrili iza pojacala, pozadi (cujem da se "dere" na basu kao "nezdrav", a ne znam odakle... ![]() DA! Time su prakticno ISKLJUCILI mogucnost relativno jednostavne UKOPANE (soffit) montaze... uz neku minimalnu i ocekivanu equalizaciju... slicna prica kao i kada stave otvor od BR/TL pozadi (ne kazem da ne moze, ali to vise nije taj zvucnik, ako trebaju toliki zahvati equalizerom da se odrade) Zato sam bio tako siguran, inace mi je prakticno svejedno... nicim me taj proizvod nije fascinirao, osim cinjenicom da su spakovali jos i pasivni radijator u kutiju (to kosta vise od PVC cevi ili lavirinta u TL, sigurno), a takvi zvucnici su danas retki, pa sam bio radoznao... da... poneki subwoofer to ima... (opet Mackie?) itd... pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mackie S 215 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 25-05-2009 04:46 AM |
mackie hr 824 mk2 | samsara | Monitoring | 9 | 24-09-2007 07:24 AM |