![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni su se dopali jer sam pravio uporedbu 7 razlicitih monitora ( daaaavno ) u jednom vecem studiju ..... i odabrao sam ih samo iz razloga sto su neki moji radovi sa kojima sam bio zadovoljan , pokazali jasne nedostatke .... i ti monitori me teraju da vise radim . Na npr Dyn sima .... mi i polumixevi ( moji ) zvuce super ....... tipa " ne diraj nista sve je super " ..... onda dodjem kuci ..... i svasta ima da se ispravlja ...... Odziv tranzijenata nije spektakularan ..... ali je to ipak 8" i za tu dimenziju vrlo zadovoljavajuci . Bas ide dosta nisko i to cesto kod ljudi izaziva osecaj boomy zvucnika ..... i to mu moze biti i mana i vrlina . Ali sam ih imao pored 1031 a duze vreme ...... i jednostavno je bolji zvucnik ..... ( bar po meni ) ..... Vise se toga cuje , detaljniji je , i najbolja je opaska jednog mog druga muzicara .... kad sam prebacio sa Gen na HR ....... " Ko je ukljucio muziku ? " ![]() Pozdrav Sta sada koristis ??? |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mackie S 215 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 25-05-2009 04:46 AM |
mackie hr 824 mk2 | samsara | Monitoring | 9 | 24-09-2007 07:24 AM |