|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
hvala ljudi
![]() pretpostavicu da se zezas, ali evo za svaki slucaj.. sweet spot je mesto gde monitori najbolje zvuce. kao sto sam pomenuo, dok je to kod alesisa to bio ogranicen prostor, kod adama je dosta veci. sto se postavke tice, preporucuje se pravougaoni trougao koji cine monitori i tvoja glava. monitori bi trebali da budu u visini glave ili da budu usmereni ka glavi, najjednostavniji trik je staviti ogledalce na prednju stranu monitora za proveru. krak koji cini tvoja glava je sredina sweet spota, sto vise mozes da pomeras glavu u raznim pravcima (horizontalno) i da je zvuk (stereo slika) i dalje dobar, to je sweet spot siri i bolji. nadam se da je sad jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
e sada, meni nije jasno da li je sweet spot ono mesto gde je slusalac, i sta znaci da je on sirok kako si rekao, mislim ako postavis monitore ispravno, bilo koje, ovako kako sam opisao, stereo baza ce biti lepo pokrivena, malo mi to nije jasno... a sto bi se zajebavao ![]() pozdrav! ![]() EDIT: sad razmislih pa da pitam opet, da li ti pod pojmom sweet spot, mislis na stereo bazu? poz1 ![]() Last edited by Miha Blaze; 29-04-2007 at 04:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Vibrator
|
![]()
evo, posle malo googlanja..
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Lepa prinova. Cestitamo postali ste majka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
A sad malo ona... | tom | Promocija radova | 13 | 07-07-2006 03:08 PM |