![]() |
Malo sam se pojacao
ne nadjoh temu sa spiskom opreme, ali evo da se malo pohvalim, mislim da je sasvim ok za kucne uslove, stigli su adam a7 i e-mu 1212m.
ja sam prezadovoljan, ogromna razlika u odnosu na alesis m1 active. sweet spot je dosta siri, zvuk se otvorio (narocito srednji opseg), visoki odlicni, basova ima taman koliko treba (soba nije akusticki tretirana). ne znam koje pojacalo su napakovali, ali iako su zapreminski manji, imaju u sebi toliko snage da potenciometre drzim skoro na minimumu. jos bi ih utisao da mogu, izgleda da ce morati uskoro i m-patch 2 da se nabavi. naravno, prenecu utiske nakon sto se malo razrade. a7 je definitivno best buy u svojoj klasi. puno hvala ivanu :D |
Re: Malo sam se pojacao
Cestitamo :) |
Odlicno! Pazi samo da ti ne prosire zidove kada ih odvrnes ;)
|
monitori su divota jedna
|
kako si zadovoljan zvucnom?? ja imam emu1616 lapotp interface i radi ko beba, jedino sta se neznam u potpunost koristit njome :ups: i imam emu pm5 monitore koji rade super s obzirom na to kolko ih ja koristim, tj. kolko iz njih izvlacim..mislim da je to isto dobar izbor za opet ne prevelike novce
|
Quote:
|
Gde si nabavio Adam A7 i za koju cifru ?
Hvala. |
Quote:
|
cestitam Lesho! mislim da si dobro izabrao :) evo ja imam adame i samo se smeskam :)
svidja mi se kod njih sto kada odem da cujem negde drugde mix, nekako mi zvuci lepse, sto bi trebalo da im je dobra osobina... jako su precizni... a sta je sweet spot? :mrgreen: |
Cestitam Lesha! :)
Od kad su se moje ushi navikle na dynaudio zvučnike, moram priznati da mi alesisi više ne zvuče dobro niti za usputno slušanje u drugim sobama. |
All times are GMT +1. The time now is 09:54 AM. |