|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
![]() Kad malo razmislish filozof i diplomat su gotovo kao crno i bijelo... nicheg zajednichkog u ta dva "zanimanja". Quote:
Npr. mnogi filozofi spominju "problem" slobodne volje. Sa filozofske strane taj problem uopche ne postoi. Determinizam nie moguch iz nashe perspektive. Ako odesh u restoran i ne naruchish nishta... i to je izbor. Mogao si naruchiti. Slobodna volja apsolutno nema nikakvih "problema" i osudjeni smo na nju. Jednom je netko pitao, "da se sutra dokazhe determinizam da li bi ga prihvatio?" Drugim rijechima da li bih izabrao prihvatiti da ne postoi izbor ![]() E sad... takvi ljudi imaju P.h.d iz filozofije pa ti vidi. Uostalom pogledaj ovu raspravu dva VRLO priznata filozofa pa mi reci da to ima ikakve veze s filozofijom: http://video.google.com/videoplay?do...uration%3Along Intuicija njegovana kulturom, sve svjesne funkcije definirane mozhdanim procesima, snimanjem mozhdanih procesa mozhemo znati SVE o svjesti onoga chije se funkcije mjere, znamo vishe o drugima nego o sebi...??? Kakve ovo ima veze sa filozofijom i sa zdravim razumom uopche? Quote:
btw: zashto se svi toliko boje psihoanalize (iako to shto ja radim nie psihoanaliza vech obichno kritichko razmishljanje sa relativno dobrim poznavanjem "obrazaca ponashanja")? Vishe vas plashi shto je u vashoj glavi nego bilo shto drugo na ovom svijetu. Ne djeluje li to kao dosta losh model funkcioniranja? Dok ne razumijemo sebe ne mozhemo nishta drugo razumijeti.
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 25-04-2007 at 05:49 PM. |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebno!!! | Boki_R | Razno | 11 | 01-03-2008 05:50 PM |
Sta je potrebno? | Milanche_show | Audio Software | 5 | 11-01-2008 12:52 AM |
..kako se svojom muzikom probiti na zapad?.. | lesha | Razno | 13 | 08-05-2006 01:25 PM |