|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih za te pare uzeo nekog Rolanda xp30 ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nisam video da trazis novu klavijaturu mada opet cu da ti preporucim nekog polovnjaka . Imas Korg T2(76 dirki) na forumu za 220 EUR
![]() Veruj mi,trajace ti jos 15 godina (vrhunski kvalitet izrade,metalna konstrukcija,dirke semi-weighted sa aftertouchom...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je Milos u pravu sto se tice Rolanda, jer su "bread & butter" boje ubedljivo najbolje na Rolandima, doduse ne na svim. Mislim da je glupo kao prvu klavijaturu kupovati nesto sto je specijalizovano, kao sto su VA ili analog instrumenti. Jesam doduse veliki fan ROLANDa, ali nije to samo subjektivno, postoje jaki razlozi za to, a to je bas kvalitet zvukova u ROMu, koji je drasticno bolji nego kod KORGa, to se najlakse primeti kada se u KORGu "osushe" patchevi, to jest skinu se razni korusi, flendzeri, reverbi, koje Korg prilicno vesto "sminka". Kada se to isto uradi kod Rolanda, vrlo je mala razlika - probajte i sami...Ljubazni ljudi iz SKY MUSIC su mi nudili razne KORGove, donosili mi na kucu, da probam, i moram reci da sam vratio i OASYS a i KORG TRITON EXTREME, jer kada se uporede sa mojim FANTOM X7 sintom PADAJU OBA!!
Naravno OASYS je fenomenalna sprava, ali ne vredi ni 25% para koje se za njega traze, realna vrednost njegova je otprilike 2000eura u vrh glave... Sto se polovnih keys tice, mislim da su ljudi u pravu, tojest slobodno kupi neki polovnjak, jer se on "ne trosi" od upotrebe, kao naprimer auto, postaje malo prljav, malo ogreban, ali ako sve radi, radice i ubuduce. treba samo obraditi paznu na tipke, i display... a moj ti je savet da potrzis, kao sto Milos rece neki od XP serije. Ja sam prosle godine prodao XP80 sa flight caseom za bednih 600 eura, i danas se kajem, mada sam ga zamenio objektivno boljim sintom... Pozdrav, i srecan lov!!!
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 21-04-2007 at 09:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Imas jos bolju varijantu u halooglasima ROland XP60 za 450 e, sto je smesna cena za tu spravu. I ja se ne bojim kupovine polovnih klavijatura, ipak to nisu zvucnici ni mikrofoni.........
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako moze xp 60 za te pare,toplo preporucujem.
A sto se novog tice,cekiraj korg x50 sto predlozi dule,cuh pre neki dan tu spravicu,super to radi za te pare.Jer uglavnom sta god da kupis (novo naravno) od ovih giga mega sprava,ima pola stvari koje ti realno NE TREBAJU ako planiras da sviras sa bendom,a da muziku snimas na kompjuter. Nadam se da smo nesto bar pomogli, Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature | Salle | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 07-10-2008 11:50 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature no.3 | Salvador Diaspora | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 07-10-2008 02:41 PM |