|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
mozda duhovno.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ideja je odlicna, a sto se tice novca, on je uvek bio motivacija i prisutan je na svim mogucim takmicenjima, pa zasto ne bi bio i tu? Nagrada je uvek ono sto podstice i motivise...Glasanje je onaj problematicni deo i tu treba poraditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Predlazem da svaki ucesnik ima pravo glasa ali ne za sebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Normalno + svi ostali koji ne ucestvuju...
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
@mogly
Ajd da probamo sad bez para, sa ovim sto sam rekao, pa ako bude islo onda ok, ako ne, ubacujemo novac u igru. (ovo mocno zvuci) ![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Nisam bas siguran da je to najbolje.. docice do lobiranja ljudi koji se poznaju. Mozemo da pozovemo npr. Lazu Ristovskog ili nekog poznatog ko je radio instrumentalnu muziku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Da, u prevu si.
Mislim da ti je to dobra ideja. Samo ako je Laza raspolozen za tako nesto. Mozda bi ipak formiranje nekog mini zhirija bilo bolje; neznam. U svakom slucaju razvijamo ideju, pa ce valjda nesto da ispadne na kraju...
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako bi Laza Ristovski pristao, to bi bila jako velika stvar, jer je on genijalac da oceni sta je i kvalitetno i sta je komercijalno, a to je osobina koju malo ko ima. Obicno ljudi zastrane u jednoj od te dve stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
E, evo ovako. Ja sam pomenuo saradnju sa nekim dobrim muzicarem. Bila bi jako dobra stvar da to bude sam Laza. Zasto? evo zasto, covek bukvalno bira onog s kim ce da saradjuje i sigurno nece da izabere nekog ko ne vredi. Znaci bice posteno, a i nagradu smatram visokom. Mislim da ce ovako nesto biti zanimljivo i samom Lazi i da ce pristati na ovo. Jel postoji neko ko moze stupiti u kontakt sa njim?
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Festival Budva 2007 | Max | Razno | 33 | 28-07-2007 09:14 AM |
Mix za festival, savet | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 33 | 19-07-2005 12:52 AM |
Zrenjaninski festival... | puRe | Razno | 40 | 05-07-2004 09:27 PM |