|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
koliko kosta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
E uplashiste decka skroz... Opustite se malo... Kao da treba da svercuje kokain... Kakva carinska deklaracija pa on ne izvozi opremu. (Imam spediciju). Dodji lepo na granicu i kazi imam da prijavim opremu tu i tu (niko ti nece traziti bilo kakve papire) zatim upisi opremu i gotovo. Kad se vratis pokazi papir i prolazis. Nista vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
De evo pitat cu mamu sad, ona radi deklaracije i te spike... A i stari mi carinik u HRVATSKOJ!!
lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
ma niste me uplasili , daleko od toga ocekivao sam raznorazna iskustva , elem koliko kosta taj ata karnet ? od cega zavisi cena i sl. ?
Poz @ Tomislav aj se bas raspitaj sve moguce kombinacije ukoliko je moguce :] Hristos Vaskrese |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Mi smo 2005 isli za Osijek na svirku i trazili su nam ata karnet i radnu dozvolu. Prepirali smo se, objasnjavali da sviramo za putne troskove, ali nista nije pomoglo. Ostavili smo gitare u spediteru i otisli bez njih na svirku. Moram napomenuti da smo u tom momentu igrali rukometnu utakmicu sa Hrvatskom i vodili pet razlike, a cariniku koji nas je zaje*avao stalno su kolege dovikivale rezultat. Mozda je bio neki zagrizeni rukometni fan
![]() ![]() A za Split smo isli preko Bosne i Hrvatske, nekoliko puta ulazili iz jedne drzave u drugu i nismo imali nikakvih problema niti su trazili bilo kakve papire. Sve zavisi od carinika, ali nije nimalo prijatno ako ostanes bez instrumenata pa moras svirati na tudjim ili se moras vratiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
cimate desktop racunar preko grane????
vreme je da uzmete laptop mozda
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Pitao mamu i tatu i složili se
![]() ATA karnet je jedino legalno rješenje, i najbolje. Ako napravite taj popis ovisi o tome kako je carinik raspoložen dal će vas pustit. A sa ATA karnetom je sigurno. Kod nas u Hrvatskoj vrijedi 6 mjeseci. To je kao neka dozvola za privremeni uvoz i izvoz jel.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
ok , pretpostavio sam , reci mi jel postoji neki cenovnik i sl. ???
posto na sajtovima nema ili ja to dobro nisam video Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za majstore koji Reason-uju | InsaneEyes | Audio Software | 6 | 03-03-2009 08:43 AM |
da li se moze negde naci kod nas?... | milanCHE | Computer Hardware | 2 | 26-09-2008 02:55 PM |
Pitanje za klavijaturiste koji sede... | dacko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 18-09-2008 07:38 PM |
mikrofoni za bubanj stalno u kvaru | niki 67 | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 18-10-2006 08:49 AM |
Pitanje za one koji imaju vise komada UAD-a ili Powercore-a | Gianfranco | DSP forum | 38 | 24-09-2005 12:16 PM |