|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
mmm da ... znam da dobro nemoze da bude jeftino ali sta cu...
Ako neznas sta je dobro kupi sta je skupo ![]() Mislim da cu naci ipak neke bayerdinamic slusalice... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Evo, potreban je jedan odgovor koji ce dobro doci i Danchetu i svim ostalima naravno, za ubuduce..
Sta bi preporucili od slusalica pretpostavljajuci da lova nije problem, ali da se vodi racuna da je recimo manji studio u pitanju i da se trazi nesto realno (znaci ne treba nam wish list), i ako znate cenu doticnih...
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Samo malo da razjasnim. Pod "manji studio" sam mislio da je oprema u njemu u nekoj srednjoj/jacoj srednjoj klasi, pa samim tim i slusalice ne bi trebale biti ne znam kako besne, znaci adekvatne potrebama takvog studija.
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
prvo covek treba da kaze za sta mu trebaju u tom manjem studiju, da li za slusanje tokom trackinga ili za miks... ako je za miks onda uzmi nesto besno i ne misli, ovde je rec o desetinama evra a zvuk ce biti bolji svakako, ja na slusanju nikada ne bih zakidao ![]() poz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Kakve veze ima "veličina" studija sa izborom slušalica?!?
Ako je puno dati 160EUR za DT770 Pro i riješiti problem prvih slušalica na duži period, postavlja se pitanje jel' to ikakav studio... Ili više volite svakih nekoliko mjeseci dati po 50EUR za neke 'nako sluše?!?
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Miha Blaze da, al te su oko 150 evra... prvo covek treba da kaze za sta mu trebaju u tom manjem studiju, da li za slusanje tokom trackinga ili za miks... ako je za miks onda uzmi nesto besno i ne misli, ovde je rec o desetinama evra a zvuk ce biti bolji svakako, ja na slusanju nikada ne bih zakidao Tu bih se slozio sa Tikijem, bolje je odmah uzeti ono sto je dobro i resiti problem na duze. Upravo kupovinom losijih slusalica (jer trenutno nije pri lovi) zakida na slusanju.
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
kao sto sam rekao, ja na slusanju ne bih zakidao, pogotovo ako se radi slusanje na slusalicama!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
nebitno je dal' zakidas... uvek valja imati rezervno dobro slusanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Dajem glas za Yamaha RH-5Ma, mo?da ko?taju 60-70 eura, nisam siguran, ali sasvim dobra kupovina. Inače Tikijev predlog je najbolji ali malo vi?e para. Ako to ne dolazi u obzir najozbiljnrazmotri tu Yamahu.
Pozdrav
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje male i jeftine aktivne monitore za kucni studio uzeti? | DarkoS | Monitoring | 30 | 13-01-2008 01:30 AM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |