![]() |
Dobre a jeftine slusalice
Imam mali problem ...
trebaju mi dobre slusalice srednje klase (do 60evra)... pogledao sam test slusalica u "sound and music" magazinu i svideo mi se model behringer-a HPM 1000... Malo su jeftinije (25 evra)ali sta vi mislite ? Dali ih je neko isprobao? Ili imate neki svoj predlog drugih slusalica...kakav je kvalitet i gde bi mogao da ih nabavim u BG-u... Takodje posto sam u kuci trebale bi mi neke koje su dobro izolovane od spoljne buke ... Hvala unapred!!! |
Re: Dobre a jeftine slusalice
Imam Behringer HPS5000, koštale su ispod 4000 dinara, imaju dobar balans i mnogo prisutniji bas od nekih 5-inčnih monitora. Jedino su male (kapice za uši). Ništa drugo nisam probao, ali za njih se nisam pokajao.
|
1. Jeftino i kvalitetno ne ide zajedno :)
2. Za kakvu ti namenu trebaju? pozdrav |
Dobro i jeftino u istoj recenici pokusaj zaboravit kad je u pitanju audio oprema... Imam AKG od 50e i nisu dobre ni za tv.
|
kažu ljudi da mogu da se uzmu sasvim pristojene "kompjuterske" slušalice (logitec ili nesto tog tipa ) za 20-ak evra i da imaju prilicno dobar i pristojan zvuk, al definitivno ti za neki ozbiljniji rad trebaju neke ozbiljnije slusalice...ja imam neke sony od 80-ak evra...al su mi se odvalile od onoga rajfa što se stavlja na glavu, tako da ne znam šta da radim s snjima...da ih bacim, žao mi:banghead: :banghead:
|
Quote:
Kupi novi rajf...:D |
za 60 eura mozda mozes da ganjas polovne akg141.. sennheiser ima jeftinije modele koji imaju sjajnu izolaciju i sjajni su za ipod/hi-fi/stagod, bass-y su i skroz nerealni (HD202 su $20, HD212 su $50).
srecno. |
Pokusaj naci AKG sluske K141, ako ti je skupo K66 pa i K55 odlicno sviraju a malo kostaju... |
nadji neki jeftiniji beyerdynamic..
|
Pogledaj recimo Audio-Technicu ATH T44. Ništa spektakularno, ali za 50EUR im ja ne bih tražio mane!
|
All times are GMT +1. The time now is 10:32 AM. |