|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
koliko znam, pre nego sto sam se ovde registrovao, vlasti su kontaktirale administratore foruma nakon donosenja zakona o pirateriji i otuda i ovaj pravilnik na rumskom.
neka me neko ispravi ako gresim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ozbiljno? Boodale...
![]() kad sam otvorio tamo temu pod imenom "happy new year", jedva da je par ljudi odgovorilo, i to im je trebalo par dana. Uz napomenu da su to uglavnom bili noviji clanovi ili opusteniji ljudi, NIJEDAN MODERATOR ILI ADMINISTRATOR SE NIJE OSMELIO DA CESTITA NOVU GODINU CLANOVIMA FORUMA!!! E to je za mene jedna velika SRAMOTA! Sta hocu da kazem, moramo da budemo flexibilni, a ne da funkcionisemo po onom americkom fazonu "it is not my business". ![]()
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 14-03-2007 at 09:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
ne vidim kakve veze taj 'primer' ima sa bilo cime u ovom threadu, niti razumem logiku kojom si dosao do zakljucaka do kojih si dosao.. a nema ni veze. nazivati nekoga budalama samo zato sto zele da suzbiju pirateriju je krajnje receno smesno - ja postupak "vlasti" vidim kao vrlo fer - obavestenje - jer kod nas, kao i bilo gde drugde, neznanje nije validan izgovor.
takodje ne vidim kakav bi to negativan uticaj na ovaj forum imala zabrana ostavljanja linkova ka piratizovanom materijalu, bio to softver, semplovi, ili literatura. bilo kako bilo, shivina ideja ima smisla, i meni se dopada ![]()
Potrero Post The sound of a great picture. Last edited by Ni; 14-03-2007 at 10:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sustina cele price je ta da se piraterijom ne ugrozi egzistencija ovog foruma, a nacina da se podeli neki interesantni link sa drugarima, ima koliko hoces...zar ne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
@ni
Auuu, al ti mene pogresno razume... Nemam sad nesto puno vremena da kucam, objasnicu ti drugom prilikom... @mogli Upravo tako...
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je shivina ideja ok, dobar je kompromis apsolutno...
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
.....ama sto bi komplikovali.....instalirajte lepo DC++ ili APEX DC i ima svega sto hocete .....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PRAVILNIK O PIRATERIJI | dr.Ru | Audio Software | 0 | 22-06-2003 02:26 PM |
PRAVILNIK O PIRATERIJI | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 22-06-2003 02:26 PM |