|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam mali problem ...
trebaju mi dobre slusalice srednje klase (do 60evra)... pogledao sam test slusalica u "sound and music" magazinu i svideo mi se model behringer-a HPM 1000... Malo su jeftinije (25 evra)ali sta vi mislite ? Dali ih je neko isprobao? Ili imate neki svoj predlog drugih slusalica...kakav je kvalitet i gde bi mogao da ih nabavim u BG-u... Takodje posto sam u kuci trebale bi mi neke koje su dobro izolovane od spoljne buke ... Hvala unapred!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Imam Behringer HPS5000, koštale su ispod 4000 dinara, imaju dobar balans i mnogo prisutniji bas od nekih 5-inčnih monitora. Jedino su male (kapice za uši). Ništa drugo nisam probao, ali za njih se nisam pokajao.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
1. Jeftino i kvalitetno ne ide zajedno
![]() 2. Za kakvu ti namenu trebaju? pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Dobro i jeftino u istoj recenici pokusaj zaboravit kad je u pitanju audio oprema... Imam AKG od 50e i nisu dobre ni za tv.
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
kažu ljudi da mogu da se uzmu sasvim pristojene "kompjuterske" slušalice (logitec ili nesto tog tipa ) za 20-ak evra i da imaju prilicno dobar i pristojan zvuk, al definitivno ti za neki ozbiljniji rad trebaju neke ozbiljnije slusalice...ja imam neke sony od 80-ak evra...al su mi se odvalile od onoga rajfa što se stavlja na glavu, tako da ne znam šta da radim s snjima...da ih bacim, žao mi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kupi novi rajf... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
za 60 eura mozda mozes da ganjas polovne akg141.. sennheiser ima jeftinije modele koji imaju sjajnu izolaciju i sjajni su za ipod/hi-fi/stagod, bass-y su i skroz nerealni (HD202 su $20, HD212 su $50).
srecno.
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
nadji neki jeftiniji beyerdynamic..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Pogledaj recimo Audio-Technicu ATH T44. Ništa spektakularno, ali za 50EUR im ja ne bih tražio mane!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje male i jeftine aktivne monitore za kucni studio uzeti? | DarkoS | Monitoring | 30 | 13-01-2008 01:30 AM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |