|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() ![]() Procitah, mislim da je to nekakvo iskustveno pravilo za snimatelje... prilikom snimanja, izuzetno je veliki uticaj prepreka u sobi, kao i same sobe, zatim oblika i velicine, ... samog izvora zvuka... mikrofona... ici tu sa nekom "ljutom teorijom" je prilicno nezahvalno, ponajvise zbog toga sto su u teoriji obradjeni samo pojedinacne pojave, a niko ni ne pomislja da se bakce uticajem SVEGA odjednom... osim, naravno, snimatelja... ![]() pozdrav bogi p.s. video sam neke ljude da jaucu... kada im pustis stereo gde je jedan kanal u kontra fazi... znaci... pojedine od vas to cak i boli ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Ja ne znam da analiziram POMAGAJTE!!! | tom | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 08-10-2004 05:29 AM |