|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Fora je sto uopste sistem ne reaguje kad startujem file fut.exe [ni novi ni stari]...to mi nije jasno pre svega jer sam bio normalno pre par meseci stavio windows i pokrenuo taj stariji fut.exe i instalirao [ove sad vec starije] drivere.Pokusao sam i sa vise restarta i gasenja kompa , ali fut.exe ni da mrdne.
Kad sam video da nema 'leba od flashovanja karte onda sam probao da instaliram samo nove drivere [ 3.01 ] bez flasha. ali kad krene da trazi dll. files trazi mi i stari MME.dll koji ovaj driver nema kao sto si ti i rekao.Kad kazem cancel on prekine sve da radi i tu je kraj price. ![]() ![]() Ovo mi sve vise lici na reinstall windowsa i stavljanje novih drivera na sveze stavljen sistem jer kao da postoje ostaci starog drivera iako sam ga deinstalirao... nisam pametan... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAW - Optimizacija WinXP-a ! | Mandragora58 | Tutorijali | 82 | 30-11-2014 03:22 PM |
winxp background services, ima li smisla? | silzg | Computer Hardware | 3 | 21-07-2008 04:34 PM |
JV-1080/WinXP editor | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 10-10-2007 01:36 PM |
SP1 vs. SP2 (WinXP) | makaay | Audio Software | 20 | 16-08-2006 12:58 PM |