|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drugari, da li neko ima za JV-1080 editor za Windows XP. Na netu sam pronaso sam za Win95, 98, NT
![]() Unapred hvala...
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ako se ne snadjes do utorka, bacicu ti ja...... imam negde na backupu, samo da se zavrse vikend svirke i da nadjem......zove se nesto kao Changelt, a radi i za Korg 01w
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
E-magic Sound Diver, je najkompletniji i ima najveću bazu syntheva. Ali je Windows verzija dosta stara. Generalno radi na Windowsu xp, ali ima problema sa ovim ultra modernim pločama tj. čipsetima...
Ne znam kako, ali nešto mu ne odgovara u komunikaciji sa midijem. Tj. barem meni neće da radi kako bi trebalo. Ako ti treba, mogu ti negde ostaviti, pa da probaš mozda ćeš imati sreće sa njim. P.S. inače sa njim sam editovao XP30, što je isti sound engine kao i JV1080 i dobro je radilo, dok je radilo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ma imam neki Changelt ali nije za WinXP
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pravo da ti kazem, mislim da nesto bolje i modernije za editovanje JV sintova i ne postoji...Dacko je u pravu, probaj da ako ti je to bas zapelo "rucno" da uradis, mada moze da bude smor, ali i izazovno...
Poz.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Direktan rad na JV-1080 je u prosjeku 2-3 puta brži od rada preko editora. Uz to, direktan rad na JV omogučuje editiranje sva 4 tona odjednom - a to nema niti jedan editor.
Imao sam JV-1080, sada imam XP-30 (5x expansion) i ne pada mi na pamet klikati mišem po nekom editoru dvadeset minuta za nešto za što mi na synthu treba 2-3 minute. Osim toga, odavno se zna da nitko živ ne koristi editor za JV-1080. Ili ti u prijevodu: da zaista programiraš JV -> nebi niti trebao editor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Zavisi za šta... Meni je editor najviše trebao kad sam hteo da napravim split mode, od neka dva patcha koja imam, ali da ne koristim performance mod.
Na primer ako imam neka dva zvuka koji koriste po 2 ili manje tona, i hoću da napravim split ali da ostanem u patch modu, tj. da ima sva 4 tona ali da je split na primer. To je prilično zeznuto, zato što ne postoji copy paste "tona". Nego ideš sve ispočetka, a praktično već imaš zvukove koje hoćeš, samo ih treba spojiti. SoundDiver je jedini ovo mogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ustvari ja sam pitao da li ima neko editor za Windows XP... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Prosvelti me?
![]() Kako iskopirati ton, iz jednog patcha u drugi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAW - Optimizacija WinXP-a ! | Mandragora58 | Tutorijali | 82 | 30-11-2014 03:22 PM |
Компакт диск слави 25. рођендан | bole | Razno | 11 | 20-08-2007 09:01 AM |
SP1 vs. SP2 (WinXP) | makaay | Audio Software | 20 | 16-08-2006 12:58 PM |
cubase/nuendo: logical editor i drum editor | SandRob | Audio Software | 2 | 10-05-2005 05:58 PM |