03-03-2007, 06:48 PM
|
|
Senior Member
|
Re: web prezentacija
Quote:
Originally Posted by Tribal_kg
Skinuo sam "odabrane pesme" i nije lose...Preslusacu malo bolje ali na prvo slusanje ne zvuci lose..Mozda je ovo subjektivno misljnje ali mislim da pesme ispadaju iz sablona danasnje muzike i da se dosta razlikuju,sto je pozitivno naravno.Tako mi deluje..mada ja i nisam kompetentan da pricam o ovoj vrsti muzike ali znam sta mi se svidja,a sta ne.
Pozdravljam i tvoj trud da prodajes album preko interneta...Ne treba odustati ako nema vekih izdavaca..
Mogao bi da napises nesto vise o tom ateljeu u kome si radio album..Oprema,softver,itd...
Pozdrav
|
Iskreno, to o prodaji je vise onako reda radi, cilj mi je da sto vise ljudi cuje ono sto radim. Diskove delim sto vise mogu, poznanicima, medijima, a sama ideja prodaje je malo besmislena posto je uzasno tesko uopste dopreti do slusaoca a kamoli prodati nesto?
Sto se studija, (ateljea, sta li je to vec) tice, od hardware-a koristim M-audio Omni studio, mikrofone Rode NTK, Behringer B1, KRK Rokit5, skoro sam nabavio UAD-a(nazalost nisam ga koristio na ovom albumu),uskoro mi stize preamp UA solo 610, kao i jos jedan mic.
Od software-a Logic, Wavelab, Waves plugove, itd, itd?
|
|
|